ŽENSKA BANDA

Djevojka (31) pljačkala ljude po kolodvoru u Zagrebu: ‘Iskoristila je gužvu i uzela ženi 63.750 kuna‘

Policija je 31-godišnjakinju, uz kaznenu prijavu zbog krađe, predala pritvorskom nadzorniku

Autobusni kolodvor u Zagrebu, Ilustrativna fotografija

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Dio skupine tzv. "vrebačica" na peronima Autobusnog kolodvora Zagreb, koje operiraju i potkradaju netom pristigle putnike prilikom izlaska iz autobusa, sustigla je ruka pravde. Budno oko policajaca iz PP Trnje uočilo je 31-godišnjakinju na kolodvoru te su kroz svoja operativna djelovanja brzo i potvrdili da je mlada žena jedna od tri kradljivice koje unose nemir među građane.

Za dotičnu je utvrđeno da je 11. listopada oko 17.30 sati u društvu dvije, još uvijek nepoznate žene, došetala na dolazne perone Autobusnog kolodvora i to samo s jednim ciljem - da steknu protupravnu imovinsku korist.

- Tamo su zajedno na peronu dočekale jedan od autobusa, da bi u trenutku kada su putnici preuzimali prtljagu iz prtljažnog prostora autobusa, 31-godišnjakinja iskoristila gužvu i prišla 66-godišnjakinji. Iz torbe koju je tada nosila na leđima, otuđila joj je novac - otkrivaju iz zagrebačke policije.

Iako je ženska banda džeparica pobjegla, te su dolaskom na sigurno novac bratski podijelile, ipak se jednoj od njih ušlo u trag. Radilo se o ukupno 63.750 kuna za koliko su oštetile gospođu.

Po dovršetku istraživanja, policija je 31-godišnjakinju, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog krađe, predala pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:22