ZAVRŠIO U PRITVORU

Diler bokserom napao mladića (24), a onda mu je policija još pronašla i drogu, vagu i novac

Policija ga je kazneno prijavila za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Ilustrativna fotografija

 Boris Vukičević/Cropix

Bokser, tjelesne ozljede, droga i kaznene prijave protiv dilera sukus su kriminalističkog istraživanja nakon što je policija postupala u subotu u zoru u Vodicama.

Kriminalisti su, naime, utvrdili da je do sukoba došlo između 24-godišnjaka i više osoba. Tijekom obračuna 24-godišnjak je kod sebe imao bokser, koji spada u kategoriju hladnog oružja, i kojim je odlučio ozlijediti 24-godišnjeg mladića. Nanio mu je lakše ozljede, a kako se, osim liječnika koji su pružili pomoć ozlijeđenom, u slučaj umiješala i policija, napadač je uhićen.

Kod njega je u trenutku stavljanja lisica policija pronašla 11,5 grama marihuane te 1,9 grama amfetamina pa je to bio povod da se od šibenskog Županijskog suda ishodi nalog za pretres vozila i apartmana u kojem je bio smješten. Kod posrnulog dilera je policija pronašla još 164 grama marihuane, digitalnu vagu te manji novčani iznos za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje opijata.

Po dovršetku istraživanja policija ga je kazneno prijavila za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske gdje je prenoćio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:08