KAD PIJEŠ, NE VOZI

Bizaran udes u Karlovcu: Pijan se zabio u bager koji mu uređuje ulicu, ostavio auto, pa pješice otišao leći

Policija nam potvrđuje da je prometnoj nesreći vozač zadobio vidljive ozljede, ali je ponuđenu liječničku pomoć odbio

Prometna nesreća u Ulici Kaštel

 

 Robert Fajt/Cropix

Dosta gadno je svojim osobnim automobilom karlovački vozač u utorak u večernjim satima udario u radni stroj "parkiran" na prometnici na kojoj je inače izvodio radove.

Razlog sasvim sigurno ne leži u moguće loše označenoj zabrani prometovanja tim dijelom ulice, nego u vozaču koji je bio pod značajnim utjecajem alkohola, a osim toga, nema vozačku dozvolu.

image

Prometna nesreća u Ulici Kaštel

Robert Fajt/Cropix

Policija nam je potvrdila da se nezgoda zbila oko 22.30 sati u Ulici Kaštel. Kako stvari stoje, muškarac je napustio mjesto događaja pješica, a policija ga je pronašla kod kuće. Zadobio je ozljede, ali nije želio da mu se ukaže liječnička pomoć. Inače, živi nedaleko mjesta događaja.

image

Prometna nesreća u Ulici Kaštel

Robert Fajt/Cropix

- Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg upravljao je 39-godišnjak. Očevidom je utvrđeno da brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste s obzirom na to da se kretao ulicom u naselju, a kolnik je zbog izvođenja radova mjestimično bez suvremenog kolničkog zastora te je uslijed navedenog prekasno počeo kočiti i u kočenju prednjim dijelom vozila udario u desnu bočnu stranu (gusjenicu) radnog stroja tvrtke iz Karlovca - rekli su nam u PU karlovačkoj.

image

Prometna nesreća u Ulici Kaštel

Robert Fajt/Cropix

Napominju da je "u prometnoj nesreći vozač zadobio vidljive ozljede, a zatečen je na kućnoj adresi i ponuđenu liječničku pomoć je odbio".

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozaču će biti izdan prekršajni nalog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:14