LEŽERNO IZDANJE

Na YouTubeu se pojavio spot s Karlom Resslerom, svi pričaju o tajmingu objave: ‘Nije to povod...‘

Objavljen je i na Resslerovoj Facebook stranici na kojoj se navodi kako je riječ o ‘ležernijem razgovoru na kraju teške godine‘
Karlo Ressler
 YouTube/Screenshot

Serija HDZ-ovih predizbornih spotova iz srpnja u kojima su Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Davor Božinović, te još neki članovi stranke, prikazani u ”ležerenom izdanju”, te šećući odgovaraju na pitanja TV voditeljice Ive Šulentić, dobili su i nastavak. Naime, ovih se dana, pojavio isti takav petominutni spot u kojem je u glavnoj ulozi europarlamentarac Karlo Ressler.

Spot je snimljen u Zagrebu, a objavljen je i na Resslerovoj Facebook stranici na kojoj se navodi kako je riječ o ”ležernijem razgovoru na kraju teške godine”. Ressler u spotu priča o Zagrebu, potresu, obnovi grada, sredstvima iz EU, poslu u Bruxellesu, obitelji, hobijima, te otkriva da mu je krsno ime Stjepan…Pažnju je, međutim, privukao tajming ovog intervjua, no Ressler kaže kako nije snimljen nekim posebnim povodom.

- Htjeli smo za kraj godine snimiti nešto ležernije. Ne radi se o kampanji, niti ću biti kandidat na lokalnim izborima, iako ćemo se angažirati i pomoći u kampanji jer se radi o iznimno važnim izborima - kazao je Ressler. Slične spotove, doznajemo, trebali bi snimiti i ostali HDZ-ovi europarlamentarci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 11:26