SIMPATIČNA NJUŠKA

Slika iz Osijeka koja je mnoge nasmijala: Pogledate kako ovaj pas ‘pozira‘ sa svojim udomiteljima

Kujica kao da nije imala vremena baviti se ičim osim svojim novim ljudima
 Azil Osijek

Postoje u osječkom azilu neki običaji: kad se pas udomi, za njim zazvoni azilsko zvonce, ono koje cijelome svijetu (ili barem onima koji se u tom trenutku nalaze u dometu tog zvuka) daje do znanja da je jedan pas pronašao dom. Nakon toga je običaj da se čupavac s udomiteljima fotografira ispred ulaza u azil i to je onda to. Dva kratka i slatka običaja, koja su iznjedrila mnogo lijepih fotografija.

No, ona koju su objavili ovih dana zaista je posebna. Urnebesna je, naime. Na njoj se vidi malena Krsta, koja nije imala strpljenja pozirati za jednu kratku fotografiju. Kako kažu iz azila, kasnije su je jedva pronašli na snimci, jer se ta odmah dala u zahvaljivanje svojim udomiteljima što je vode doma.

- Mala mrvica velikog srculenceta, ima da ih voli za tri psa! Ali koliko sam vidjela, koliko se dalo iščitati iz njihovih osmijeha i ruku koje su se jedva smirile da bi se napravila ova fotka, mislim da će Krsta živjeti kao carica. Ipak je ona trostruka dobitnica pseće lutrije, doma - kaže volonterka azila.

image
Azil Osijek

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 05:02