TRAŽI SVOG LJUBIMCA

Apel očajnog Slovenca: ‘Roditelji su imali nesreću u Hrvatskoj, a u autu je bio i pas. Nestao je...‘

Maleni je nakon sudara u panici istrčao van i od tada mu se gubi svaki trag
 Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Očajni muškarac iz Slovenije objavio je u grupi Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija apel - traži psa svojih roditelja, koji su nastradali u prometnoj nesreći. U automobilu je s njima bio pas Sola, jorkširski terijer, koji je nestao.

Roditelji muškarca su doživjeli, kako kaže, tešku prometnu nesreću na autocesti između Karlovca i Ogulina. Prevezeni su u bolnicu, gdje se liječnici brinu za njih. No s njima je u automobilu bio i obiteljski ljubimac, koji je nakon sudara u panici pobjegao i od tada mu se gubi svaki trag.

- Ne možemo ga nikako pronaći. Ima čip, pa ako ga netko vidi, neka me nazove na 0038651341333 ili ga odvedite najbližem veterinaru, koji će nas obavijestiti - zamolio je očajni muškarac, koji se boji za ljubimčev život jer je riječ o malenom psu, koji je u šoku od sudara i ne poznaje teren.

Mnogi su mu ispod objave uputili poruke podrške. Obavijestili su lokalne radiopostaje, dijele njegovu objavu, a jedan se muškarac javio i da će prevesti njegova psa kući, ako ga tijekom dana pronađu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 14:12