Gradi se novi i bolji Milan

Zvonimir Boban krenuo po ozbiljna pojačanja: Bivši kapetan Vatrenih želi dovesti tri Realove zvijezde


Slaven Knežević
20.06.2019.19:00
Zvonimir Boban krenuo po ozbiljna pojačanja: Bivši kapetan Vatrenih želi dovesti tri Realove zvijezde
Getty Images

sažeto

Delegacija Milana predvođena Zvonimirom Bobanom otišla je u Madrid gdje će s Realom pregovarati oko trojice igrača


Slaven Knežević
20.06.2019.19:00

Zvonimir Boban došao je na mjesto sportskog direktora AC Milana i najavio velike promjene. Kada je stigao u klub rekao je kako mu je drago što se vratio među svoje i dodao kako se nada da će Milan sada biti puno bolji nego što je do sada bio.

Getty Images

Taj novi Milan je izgleda već krenuo žestoko u borbu za pojačanjima, ali žele i učvrstiti odnose s najvećima. Sky Italia piše kako je delegacija Milana stigla u Madrid s ciljem da nove ljude u upravi, predvođene Zvonimirom Bobanom, predstavi upravi jednog od najboljih svjetskih klubova i tako ojača odnose.

Ipak, talijanski velikan u Madrid ne ide samo zato da se uprave bolje upoznaju, već i po tri velika pojačanja. Boban se u prostorije Reala uputio kako bi s generalnim direktorom madridskog sastava Joseom Angelom Sanchezom dogovorio dolazak tri zvijezde na koje španjolski velikan više ne računa.

Getty Images

Milan se ovoga ljeta želi pojačati s Danijem Ceballosom, Marianom Diazom i Martinom Odegaardom. Sva trojica nisu u prvom planu u Realu, a upravu Milana zanima kakvi su Zidaneovi planovi s njima i koja bi bila eventualna cijena za otkup ili posudbu ovog trojca. Tako bi Boban mogao već u prvim danima na novoj funkciji svoj Milan pojačati s tri velika potencijala.

nogomet

Real Madrid

transferi

Milan

Zvonimir Boban

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter