Video: Damir napravio šou

Žučna rasprava tenisača iz BiH i sutkinje iz Hrvatske 'začinila' US Open


Slaven Knežević
03.09.2017.13:00
Žučna rasprava tenisača iz BiH i sutkinje iz Hrvatske 'začinila' US Open
Getty Images

sažeto

Damir Džumhur i hrvatska sutkinja Marija Čičak žestoko su raspravljali na hrvatskom nakon što je tenisač iz BiH osjetio nepravdu na US Openu


Slaven Knežević
03.09.2017.13:00

Damir Džumhur jedan je od najživčanijih tenisača današnjice. Tenisač iz BiH to je još jednom pokazao na US Openu gdje se sukobio s hrvatskom sutkinjom Marijom Čičak. U trećem kolu US Opena igrao je protiv Rusa Andreja Rubljova i u meču punom preokreta izgubio 4-6, 4-6, 7-5, 4-6.
Džumhur je napravio pravi šou. Živčanio je tijekom cijelog meča, bacao reket, lupao po torbi i svađao se sa sutkinjom na hrvatskom. Eskaliralo je u sedmom gemu trećeg seta. Rubljev je bio oduševljen poenom koji je dobio uz pomoć neca što se obično ne slavi, a Džumhur je poludio i počeo psovati.

Sutkinja ga je na engleskom upozorila da prestane, no tenisač joj je odgovorio na hrvatskom.

"Je l' to ok? Pitam te, je l' tebi ovo ok? Pitam te i odgovori mi pa ću te slušati!", rekao je Džumhur, a sutkinja mu je pokušala odgovoriti:
"Ne mogu ti odgovoriti s osobnog stajališta...", krenula je Čičak, a tenisač ju prekinuo:

"Je l' ok pogoditi nec i ovo raditi? Tebi je ok? Nisam njemu ništa rekao, rekao sam sebi. Nemoj mi ništa govoriti do kraja meča, molim te", divljao je Džumhur.

Čičak ga je nastojala smiriti.

"Damire, molim te, smiri se. Naravno da nije ok, ali moram biti neutralna. Ne smijem javno reći da ne bih bila na tvojoj strani. Ne želim da tako reagiraš na banalne stvari", rekla je Čičak i dodatno naživcirala Džumhura:

"Tebi je ovo banalno? Meni baš i nije...", zaključio je tenisač dramu.


Džumi-sudija2 by watch-it-now

tenis

US Open

Damir Džumhur

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter