YOUTUBER ŽELI PROFESIONALNU BORBU

Zaradio je milijune u boksačkom debiju, pa poručio šefu UFC-a: 'Izvuci glavu iz guzice i potpiši me, pa nek mi Conor otkine glavu'


Toni Horvat
30.12.2018.17:00
Zaradio je milijune u boksačkom debiju, pa poručio šefu UFC-a: 'Izvuci glavu iz guzice i potpiši me, pa nek mi Conor otkine glavu'
Profimedia

sažeto

Logana Paula ohrabrio je marketinški uspjeh borbe s kolegom YouTuberom


Toni Horvat
30.12.2018.17:00

Koliko god uspjeha polučili, koliku god praćenost postigli, koliku god zaradu ostvarili, neki influenseri stvarno si previše dopuštaju, makar imaju pokriće za to. Logan Paul jedan je od njih.

Koristeći potporu milijuna svojih pratitelja, taj je najpopularniji američki YouTuber ovog ljeta organizirao boksački meč s drugim YouTuberom KSI-jem. Za okršaj dvojice borilačkih amatera prodano je skoro 800.000 "pay-per-view" prijenosa, što je obojicu donijelo milijunsku zaradu. Iako je završilo bez pobjednika, Loganu je financijski i marketinški uspjeh borbe bio poticaj da se dodatno razbahati. Sad želi u UFC te je prozvao Danu Whitea.

"Ako Dana želi zaraditi, mora izvući glavu iz guzice i potpisati me", rekao je Paul za TMZ, a na pitanje nisu li malo neprimjereno takve riječi uputiti mogućem šefu, YouTuber je ispalio:

"Dana nije šef, ja sam šef."

Logan je, budimo pošteni, dobio pohvale bivših boraca za pokazano u meču protiv KSI-ja, čak je i legendarni Joe Rogan prokomentirao njegovu tehniku:

"Taj tip zaista zna udarati. Malo se umorio na kraju jer mu je to bila prva borba, ali ima dobar osjećaj za prostor i vrijeme i zna pogoditi protivnika."

Dakle, Paul nije bez borilačkog pokrića, ali profesionalne borbe u UFC-u? White je još ljetos prokomentirao da bi ga netko ubio u oktogonu i da ne želi u zatvor jer mu je dopustio da se bori. Ipak, influenser ne odustaje i svjestan je situacije.

"U potpunosti ću se posvetiti treningu ako dobijem priliku u UFC-u. To će mi biti jedini fokus idućiš šest ili osam mjeseci, koliko god bude potrebno. Nisam profesionalni borac i neću se pretvarati da se mogu boriti s nekim tko bi mi otkinuo glavu. Ali borio bih se protiv Conora McGregora i bila bi mi čast i zadovoljstvo da mi on otkine glavu", rekao je Logan Paul.

Taj bi okršaj, vjerujemo, voljeli vidjeti svi njegovi hejteri...

UFC

Conor McGregor

YouTuber

Dana White

Logan Paul

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter