VIDEO: Federerova vila na jezeru

Zaradio je milijarde i osigurao 'stotine generacija': Stakleni dvorac vrijedi gotovo 10 milijuna eura, a pogled je fascinantan!


100posto
10.07.2019.17:00
Zaradio je milijarde i osigurao 'stotine generacija': Stakleni dvorac vrijedi gotovo 10 milijuna eura, a pogled je fascinantan!
Getty Images

sažeto

Roger Federer igra danas četvrtfinale u Wimbledonu gdje pokušava osvojiti 21. Grand Slam naslov...


100posto
10.07.2019.17:00

Roger Federer zaradio je toliko novca da je osigurao nekoliko stotina generacija, ako će naravno znati vladati novcem, uostalom, Mike Tyson dokazao je kako se i ta količina novca (cca 300 milijuna dolara) može spiskati u samo jedno desetljeće...

Jedan od oblika sigurnog ulaganje su i nekretnine, a jedna od onih koja je impresivnija u njegovoj imovinskoj kartici nalazi se uz jezero u Zürichu.

Uselio se tamo 2014. godine sa ženom Mirkom i njihovim blizancima. Vrijedi 8 milijuna eura i pruža sav luksuz koji se može dobiti.

Vila ima tri kata, ograđena je staklenim stijenama, a uz osnovnu građevinu izgrađena su i dva luksuzna apartmana. Nosi naziv Rezidencija (eng. The Residence) i nalazi se u mjestu Wollerau, koje ima jedan od najnižih poreza u Europi. Stoga ne čudi što osim Federera tamo vile imaju i Kimi Raikkonen, Felipe Massa, bivši predsjednik UBS-a Marcel Ospel...

Vila je remek djelo arhitekture, a nalazi se 20-ak minuta od Zuricha i sat vremena od Basela. Pogledajte sami u kakvom luksuzu živi Roger Federer.

Roger Federer

newsletter

Prijavite se na Newsletter