Ženo draga, što uradi od sebe!?

Wimbledonska šampionka se izobličila! Misteriozna bolest gotovo ju je stajala života, nema šanse da ju prepoznate...


Dejan Šmehil
21.07.2019.17:00
Wimbledonska šampionka se izobličila! Misteriozna bolest gotovo ju je stajala života, nema šanse da ju prepoznate...
Getty

sažeto

Marion Bartoli imala je, nakon što je oboljela, samo 40 kilograma, a na ovogodišnjem Wimbledonu se pojavila s kojom kilom viška...


Dejan Šmehil
21.07.2019.17:00

Samo mjesec dana nakon što je osvojila Wimbledon, Marion Bartoli je objavila kraj karijere. Bio je to šok za svijet tenisa, ali Francuskinja je te 2013. osjetila da to više nije to.

Pokušala se krajem 2017. i početkom 2018. vratiti, ali učestale ozljede jednostavno su bile previše za ovu tenisačicu i priznala je 'poraz' u toj bitci.

Na Wimbledonu se pojavila i ove godine, ali u statusu navijačice no problema sa zaustavljanjem na ulici od strane navijača sigurno nije imala. Jer sumnjamo da ju je itko prepoznao!

Nabacila podosta kilograma

Krhka i sitna tijekom karijere (171cm, 63kg), nabacila je Bartoli podosta kilograma i uopće ne sliči na ono djevojče otprije šest godina.

Getty

Prošla je Bartoli i kroz ogromnu životnu dramu u tom razdoblju. Naime, 2016. je turistički posjetila Indiju i pokupila je tamo neku misterioznu bolest. Prikovalo ju je to za krevet, a u jednom trenutku je imala samo 40 kilograma!

 
 
 
View this post on Instagram

#recovery #faith #fighter #whatdoesntkillyoumakesyoustronger 🔝😘

A post shared by Marion bartoli (@bartolimarion) on Jul 16, 2016 at 5:11am PDT

Život joj je doslovno visio o niti, u potpunosti je malaksala i nije imala snage ni ustati iz kreveta. Ipak, uspjela se izvući, a i vratiti kilograme.

Ne stoje joj loše, ali ponavljamo, vrlo ju je teško prepoznati i shvatiti da je riječ o nekadašnjoj osvajačici Wimbledona.

tenis

bolest

Wimbledon

Marion Bartoli

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter