VIDEO: PJESMA O SPOLOVILU OD 60 CM

Will Grigg je prošlost, Sjeverna Irska ima novi hit: Napadač se ljuti na svoje navijače jer na utakmicama pjevaju o njegovu penisu


100posto
16.10.2018.21:00
Will Grigg je prošlost, Sjeverna Irska ima novi hit: Napadač se ljuti na svoje navijače jer na utakmicama pjevaju o njegovu penisu
Charles McQuillan/Getty Images

sažeto

Josh Magennis zamolio je navijače da više ne pjevaju pjesmu o njegovu 'ponosu'


100posto
16.10.2018.21:00

Sjećate se Willa Grigga? Reprezentativac Sjeverne Irske prije dvije godine je postao svjetski hit zahvaljujući navijačima koji su obradili dance klasik "Freed From Desire" pjevačice Gale. Prepjev je čak dosegnuo sedmo mjesto najskinadinijih pjesama s ITunesa u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ali kao i svakom hitu, vrijeme mu je presudilo, pa su navijači Sjeverne Irske smislili novu pjesmicu, koja je posvećena njihovu reprezentativcu Joshu Magennisu, no on ih je ljubazno zamolio da je više ne koriste. Naime, napadaču je neugodno jer pjesma veliča njegov - penis.

Sjevernoirske fanove je, dakako inspirirala rima koju riječ "penis" tvori s njegovim prezimenom, samo ne znamo na temelju čega smatraju da je spolovilo njihova reprezentativca dugačko čak 24 inča, odnosno 60 centimetara.

Snimka navijača kako pjevaju spornu pjesmu kruži internetom već dugo, ali Magennis se tek ovih dana odlučio požaliti.

"Volim igrati za Sjevernu Irsku i uvijek cijenim kad navijači pjevaju moje ime na utakmicama. Znam da je svrha ove pjesme da se njome pokaže potpora, ali bilo bi mi draže da je više ne pjevaju", poručio je napadač Boltona.

Na ovu je bizarnu situaciju morao reagirati i tamošnji nogometni savez, koji je u priopćenju istaknuo:

"Sjevernoirski nogometni savez ima nultu stopu tolerancije na uvredljivo navijanje i radi izravno s navijačkim skupinama na rješavanju problema."

Josh Magennis tako je vjerojatno ušao u povijest kao prvi čovjek koji se naljutio jer drugi veličaju njegov ponos, jer da zaista ima 60 cm u gaćama, teško bi to bilo ne zamijetiti u kratkim hlačicama na utakmicama...

pjesma

navijači

Josh Magennis

Will Grigg

Sjeverna Irska

newsletter

Prijavite se na Newsletter