PRVI SU SE SJETILI

Vladavina društvenih mreža: Engleski niželigaš objavio transfer uz pomoć Snapchata


Toni Horvat
26.06.2017.20:10
Vladavina društvenih mreža: Engleski niželigaš objavio transfer uz pomoć Snapchata
Snapchat, Reuters

sažeto

Engleski niželigaš Yeovil doveo je Jakea Graya iz Lutona, što ne bi bila nikakva vijest da transfer nije objavio na revolucionaran način


Toni Horvat
26.06.2017.20:10

Ljeto je počelo, još malo pa će i prijelazni rok službeno biti otvoren, glasina o najboljim igračima u najboljim klubovima svakog je dana stotinjak, od kojih će se možda jedna pokazati istinitom.

I kako onda, u moru vijesti o Barceloni, Realu, Milanu, Manchesterima, Mbappeu, Perišiću, Zlatanu ili Morati pronaći svoje mjesto pod suncem, odnosno u medijima? Treba se sjetiti nešto napraviti prvi. A baš to učinio je engleski niželigaš Yeovil.

Oni su iskoristili blagodati sve rasprostranjenijih društvenih mreža i objavili dovođenje pojačanja putem Snapchata.

Dakle, novi igrač Yeovila je Jake Gray, koji dolazi iz Lutona.

Za taj transfer, igrača i bilo koji od dva kluba nitko ne bi čuo da se nisu sjetili originalnog načina objave, a brojni korisnici društvenih mreža oduševljeni su potezom Yeovila te savjetuju svojim omiljenim klubovima da se ugledaju na njega.

Ipak, i drugi klubovi ove su godine smislili originalne objave transfera, pa je Arsenal objavio imena svojih devet bivših igrača i tražio od fanova da pronađu desetog, a odgovor se krio u početnim slovima spomenute devetorice koja su tvorila riječ - Kolasinac, te su tako "topnici" objavili dovođenje Seada Kolašinca iz Schalkea.

Liverpool je pak objavio video u kojem netko skrola Twitterom kroz zahtjeve navijača da konačno objave transfer Mohameda Salaha iz Rome. Na kraju videa ispostavlja se da je ruka iz prve scene baš Salahova kad Egipćanin jednostavno kaže: "Salah objavljen".

društvene mreže

snapchat

Luton

Yeovil

Jake Gray

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter