Snima trikove i oduševljava prolaznike

Naš skejter 'razvalio stepenice': Antonio Peković o Olimpijskim igrama, dvojkama u školi...


Vid Barić
14.07.2017.08:00
Naš skejter 'razvalio stepenice': Antonio Peković o Olimpijskim igrama, dvojkama u školi...

sažeto

Mladi zagrebački skejter Antonio Peković snima za novi video pa smo ga posjetili na osam stepenica gdje se borio s trikom nollie backside bigspin


Vid Barić
14.07.2017.08:00

Antonio Peković je 21-godišnjak iz Zagreba koji je na skejt stao prije osam godina. Njegov su talent odmah zamijetili u skateboard klubu "Shpaolin" iz Zagreba te su ga počeli voditi po natjecanjima u regiji na kojima se Antonio danas ne može pojaviti, a da ne uzme jedno od tri mjesta na postolju. Zanimljivo je kako je jednako uspješan i u segmentu snimanja skateboardinga, a upravo radi na svom novom video-materijalu. Tom prilikom smo ga posjetili kod osam stepenica u blizini jednog zagrebačkog trgovačkog centra gdje je u društvu skejtera i kamermana Domagoja Gudca pokušavao snimiti trik nollie backside bigspin. Prolaznici su se prilično zainteresirali za Pekovićev skateboarding i ovaj put nije bilo problema s protjerivanjem skateboardera s mjesta na kojemu su naumili snimati, kao što to zna biti često slučaj.

Mladi Peković je stao trik u desetak pokušaja, a zatim smo porazgovarali o skateboardingu na Olimpijskim igrama, snimanju trikova i dvojkama u školi.

Više pogledajte u video-prilogu.

Zagreb

100posto sport video

100posto ekstremno

skateboarding

Antonio Peković

skejt

Domagoj Gudac

shred

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter