BARCIN ČIPS NA STOLU

Veznjak Reala izbrisao fotografiju s Instagrama, pa se s novom samo još više osramotio


Toni Horvat
06.04.2017.20:30
Veznjak Reala izbrisao fotografiju s Instagrama, pa se s novom samo još više osramotio
Twitter

sažeto

Isco je na društevnim mrežama objavio fotografiju s društvom, a na stolu vrećica čipsa u bojama Barcelone. Odmah ju je izbrisao i stavio novu, bez čipsa, i tako samo pogoršao situaciju


Toni Horvat
06.04.2017.20:30

Dečki, ajmo jednu fotku za Instagram, rekao je prijateljima Isco, veznjak Real Madrida, u trenucima opuštanja na suncu uz poneko pivo i vrećicu čipsa.

Fotografija je već završila na društvenim mrežama, ali nakon što ju je objavio, Isco je shvatio da je na stolu i vrećica čipsa u bojama ljutog rivala Barcelone.

Što sad? Što sad? Zavladala je panika. Ipak, društvo se brzo dosjetilo - izbrisat ćemo fotku, snimiti novu, u istim pozama, samo bez Barcina čipsa na stolu. Odlična ideja!

Samo, internet ne oprašta. Dovoljno ljudi vidjelo je prvu fotografiju da se među njima nađe netko dovoljno zločest da je podijeli sa svijetom, čak i doda novu verziju za usporedbu.

Budući da trenutačno na Iscovu profilu na Instagramu nema nijedne od dvije fotografije, očito je izbrisao i ovu drugu, možda kako bi se cijela priča zaboravila, ali svijet ne fukncionira na taj način...

S Iscovim su imenom španjolski mediji proteklih mjeseci spekulirali baš u kontekstu transfera u Barcelonu te nagađali da bi u drugom smjeru išao Ivan Rakitić. Teško je uopće zamisliti u takav rasplet, odnosno bilo kakvu sličnu suradnju dvaju velikih rivala. Ali barem je Isco pokazao sklonost Barcinim bojama. Ako već ne na vlastitome dresu, onda barem na čipsu.

Reuters

Real Madrid

Barcelona

Isco

čips

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter