VIDEO: Legenda još jednom oduševila

Veldin Karić još jednom postao viralni hit nakon objave urnebesnog videa kojeg je objavio klub: 'Pa kaj to delaš? Pa ljudi, kaj je z vama?'


100posto
13.08.2019.14:00
Veldin Karić još jednom postao viralni hit nakon objave urnebesnog videa kojeg je objavio klub: 'Pa kaj to delaš? Pa ljudi, kaj je z vama?'
zeljko hajdinjak

sažeto

Veldin Karić sudjelovao je u videu kojim Varteks poziva igrače da im pomognu prikupiti sredstva za umjetnu travu


100posto
13.08.2019.14:00

Hrvatski trećeligaš NK Varteks pokrenuo je novu veliku akciju. Nakon što su pokrenuli akciju "Za Varteksov dom" koja za cilj ima sagraditi novi kamp, sada je pokrenuta i akcija "Kupi travu za Varteks" kako bi se prikupila sredstva za postavljanje umjetne trave.

Danijel Soldo / CROPIX

Akcija je najavljena urnebesnim videom u kojoj glavnu ulogu imaju hrvatski glumac Jan Kerekeš i igrači kluba koje predvodi legendarni hrvatski napadač Veldin Karić. Kerekeš se predstavlja kao osoba zadužena za travnjak i gledateljima pokazuje gdje se nalazi to Varteksovo "igralište" kada ugleda Karića koji zalijeva travu.

"Karić! Kaj delaš to?", upita ga šokirani Kerekeš, a Karić mu odgovara: "Zalijevam!". Kerekeš potpuno poludi: "Pa kaj zalevaš? Nebumo se hrvali v blatu!", a potom vidi i ostale igrače koji, poput Karića "pomažu" u održavanju terena.

Video je u kratkom roku postao pravi viralni hit i nema sumnje da će navijači i ovaj put donirati novac za umjetnu travu. Uspjeli su već sagraditi svlačionice, a sada je cilj skupiti 250.000 kuna. Ako želite postati donator, četvorni metar travnjaka koštat će Vas 150 kuna, a svi donatori će biti objavljeni na web stranicama kluba, a ista lista imat će i posebno mjesto na novom igralištu u Hrašćici.

Varteks tako nastavlja svojim putem, odvojeno od NK Varaždina koji nastupa u 1. HNL. Navijači su 2011. godine bili razočarani promjenom imena i načinom vođenja kluba pa su osnovali svoj klub i dali mu slavno ime. U osam godina klub je došao od šeste do treće lige, a često se hvale načinom vođena po modelu "jedan član, jedan glas".

Danijel Soldo / CROPIX

nogomet

Varteks

3. HNL

Veldin Karić

umjetna trava

newsletter

Prijavite se na Newsletter