TOP 16 EUROKUPA

U srijedu košarkaši Cedevite čine prvi korak prema europskoj budućnosti


100posto
08.01.2018.15:00
U srijedu košarkaši Cedevite čine prvi korak prema europskoj budućnosti
Bruno Konjevic / CROPIX

sažeto

Cedevita u 2. kolu Top 16 faze Eurokupa u srijedu (19.45 sati) dočekuje podgoričku Budućnost


100posto
08.01.2018.15:00

Nakon zagrebačkog derbija, Dom sportova će ugostiti još jednu veliku košarkašku utakmicu. Prva domaća utakmica u Top 16 Eurokupa na rasporedu je u srijedu (10. siječnja, 19:45 sati), a stiže Budućnost.

Prvo kolo Top 16 Eurokupa donijelo je skoro pa identične priče za Cedevitu i podgoričku Budućnost. Obje momčadi su imale dvoznamenkasti plus, ali u drugim poluvremenima utakmica prokockale priliku da započnu drugu fazu natjecanja sa 1-0.

Zato je ovaj zagrebački ogled ABA-ligaša iznimno bitan i osigurava dvije "nabrijane" momčadi i odličnu atmosferu. Cedevita je u jako dobroj formi, a uz širinu ekipe i miks iskustva i mladosti, Zdovčeva momčad ima puno aduta za uspjeh.

Uz zabavni sadržaj u trenucima odmora sve to čini srijedu kao idealan dan za otići do Doma sportova (Uberom, da se ne živcirate oko parkinga), popiti piće, podružiti se s ekipom i zabaviti uz odličnu košarku.

Kupite svoje ulaznice na vrijeme i vidimo se u dvorani 2 Doma sportova. Idemo zajedno #samojako do prve pobjede u Top 16 Eurokupa!

Cedevita

budućnost

Eurokup

Top 16

newsletter

Prijavite se na Newsletter