Novi Buffon otvorio dušu

'U idućem životu igrat ću tenis, a najviše me strah letenja' ▶️


Slaven Knežević
05.06.2017.10:35
'U idućem životu igrat ću tenis, a najviše me strah letenja' ▶️
Reuters

sažeto

Mladi vratar Milana, Gianluigi Donnarumma, otkrio je čega se boji, što voli jesti, tko mu je uzor i što bi radio da nije nogometaš


Slaven Knežević
05.06.2017.10:35

Vratar Milana, Gianluigi Donnarumma, na meti je gotovo svih europskih velikana iako ima samo 18 godina. Za magazin 7 Corriere otkrio je neke nepoznate detalje o svojem životu.

"Moj heroj je moj brat. Uvijek mi je bio primjer i dan danas ima tu ulogu", rekao je Gianluigi o svojem bratu Alfredu koji je također ponikao u Milanu, ali trenutno brani boje drugoligaša Salernitane.

"Kad vidim da protivnici trče prema golu, nadam se da ću moći biti dovoljno velik kako bih ih prevario da misle da je gol jako malen", otkrio je Donnarumma svoje trikove pa nastavio:

"Nastup za Italiju je uvijek bio moj san. Nakon utakmice volim jesti tjesteninu s umakom od rajčice koju mi je majka uvijek spremala. Nažalost, moja obitelj je sada daleko pa sam uglavnom sam. Satima igram videoigrice, ali potrudim se da prvo napišem zadaću", rekao je skromni mladić na vratima Milana.

Da nije nogometaš bavio bi se individualnim sportom.

"Htio sam biti tenisač i možda to i postignem u idućem životu. Već sam igrao nogomet, pa bi u idućem životnom ciklusu htio igrati tenis", rekao je Donnarumma koji je debitirao sa 16 godina i za kraj otkrio čega se boji:

"Bojim se letenja. Normalno je imati takav strah, ali nisam se bojao prije. Sad više osjećam taj strah", zaključila je zvijezda Milana.

nogomet

Serie A

Milan

Gianluigi Donnarumma

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter