Novi Hrvat u Serie A

Talijanski velikan dovodi sjajnog hrvatskog reprezentativca: Ponudili 30 milijuna eura, no ipak će morati podebljati ponudu


Slaven Knežević
14.07.2019.19:00
Talijanski velikan dovodi sjajnog hrvatskog reprezentativca: Ponudili 30 milijuna eura, no ipak će morati podebljati ponudu
Getty Images

sažeto

Milanski Inter odustao je od dovođenja Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda i okrenuo se našem Anti Rebiću


Slaven Knežević
14.07.2019.19:00

Talijanski mediji raspisali su se o velikom transferu napadača Vatrenih Ante Rebića. Milanski Inter navodno je odustao od dovođenja Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda koji bi ih koštao i preko 80 milijuna eura. Umjesto njega, žele dovesti Rebića iz Eintrachta.

Sky Sport piše kako je inter već ponudio 30 milijuna eura za hrvatskog napadača koji je u prošloj sezoni u dresu njemačkog prvoligaša odigrao 38 utakmica i zabio 10 golova, te upisao šest asistencija, ali njihova prva ponuda je odbijena.

Eintracht za Hrvata traži minimalno 40 milijuna eura, no u Interu se nadaju kako će se s Nijemcima uspjeti naći negdje na sredini. Da i plate punu cijenu, prošli bi dvostruko bolje u odnosu na dovođenje Lukakua kod kojeg je problem upravo cijena koja bi Inter dovela u nezgodan položaj zbog financijskog fair playa.

Hrvatskog napadača povezivalo se i s transferom u Atletico Madrid, no njihov sportski direktor Gil Marin je cijelu priču ubrzo demantirao.

"Nema u tome istine. Nismo razgovarali niti pregovarali s Rebićem, kao ni s Eintrachtom", jasna je bila poruka iz Madrida.

nogomet

transfer

Inter Milan

Ante Rebić

Eintracht Frankfurt

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter