Milan priznao grešku

Talijanski div pogriješio u transferima: 'Doveli smo previše igrača, danas bismo drugačije'


Slaven Knežević
12.12.2017.08:55
Talijanski div pogriješio u transferima: 'Doveli smo previše igrača, danas bismo drugačije'
Getty Images

sažeto

Izvršni direktor Milana Marco Fassone rekao je kako je u klub dovedeno previše igrača, te da neki igraju ispod razine na kojoj su bili


Slaven Knežević
12.12.2017.08:55

Milan je u ljetnom prijelaznom roku potrošio znatno više od ostalih u nadi da će se s pojačanjima što prije vratiti na vrh u Serie A i Europi. Za 194 milijuna eura dovedeno je 11 novih igrača, među kojima i naš Nikola Kalinić, zvijezda Juventusa Leonardo Bonucci, mlada nada Portugala Andre Silva i mnogi drugi kvalitetni igrači. Ipak, Milan za prvim Interom zaostaje 16 bodova, a ni promjena trenera nije nešto pretjerano uzdrmala ekipu.

"Ponovio bih sve što se tiče pojačanja, no to ne znači da nismo napravili nekoliko grešaka. Postoje neke stvari koje u ovom trenu ne bismo napravili. Ne mislim tu na igrače. Istina je da neki od njih igraju ispod svoje razine, ali nemoguće je da se Bonucci i Biglia neće vratiti na nivo na kojem su bili", rekao je direktor Milana Marco Fassone za Radio Uno pa dodao:

"Moguće je da smo doveli previše igrača. Napravili smo procjenu. Sportski direktor Mirabelli i trener Montella rekli su mi da žele veliku promjenu uz šest, sedam igrača koje smo imali. Znali smo da će teško biti stvoriti ekipu u prvih nekoliko mjeseci i računali na to da ćemo slabije ući u sezonu, a tek kasnije dizati formu. No, izgubili smo pet,šest bodova koje je teško vratiti u borbi za Europu", zaključio je Fassone.

nogomet

Serie A

Milan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter