Seks skandal trese klub Domagoja Vide

Talentirani klinci sjajno odigrali turnir, a onda proslavili s prostitutkama: Klub ih želi izbaciti, a cijelu situaciju će iskoristiti ljuti rivali


100posto
10.06.2019.10:00
Talentirani klinci sjajno odigrali turnir, a onda proslavili s prostitutkama: Klub ih želi izbaciti, a cijelu situaciju će iskoristiti ljuti rivali
Getty Images

sažeto

Kadeti Bešiktaša su sjajne igre na turniru u Grčkoj proslavili druženjem s prostitutkama, a sve će iskoristiti Fenerbahče 


100posto
10.06.2019.10:00

Veliki seks skandal trese turskog nogometnog diva Bešiktaš u kojem igra i naš Domagoj Vida. Za sve je 'kriva' kadetska ekipa, dakle igrači rođeni 2003. godine. Oni su sudjelovali na jednom turniru u grčkom Rodosu, a nakon dobrih partija na turniru, odlučili su to dobro i proslaviti.

Kako bi proslavili svoj uspjeh, dječaci su naručili lokalne prostitutke. Da stvar bude gora, nisu to čak ni pokušali sakriti pa su ih, umjesto da ih tijekom noći potajno iskradu iz hotela, doveli na doručak.

Kada su treneri vidjeli da su na doručak došle i prostitutke, igrače su odmah pozvali na razgovor, a oni su sve priznali trenerima bez imalo srama. Do detalja su im ispričali sve što se događalo tijekom noći, a ovaj skandal ubrzo je isplivao u javnost.

Roditelji dječaka koji nisu sudjelovali u ovom skandalu od uprave kluba zahtijevaju da se mlade zvijezde koje su koristile usluge prostitutki izbaci iz kluba, a kako pišu turski mediji, to će se najvjerojatnije i dogoditi.

Cijelu situaciju vješto je iskoristio veliki rival Fenerbahče koji je, čim se pročulo da će igrači možda biti slobodni, krenuo u pregovore s njima. Turci navode kako bi stvar možda mogla propasti jer iz Fenera nisu znali točan razlog izbacivanja dječaka iz kluba pa bi zbog sramotnog čina koji se vezuje za njih mogli i odustati od posla.

nogomet

skandal

Turska

Bešiktaš

newsletter

Prijavite se na Newsletter