Video: Postao viralni hit

Svjetska zvijezda želi u Madrid: Ponudio se Realu, 'zatražio' Modrićevu desetku, a uz sve priložio i urnebesnu snimku na kojoj je promašio prazan gol s pola metra


Slaven Knežević
22.02.2019.13:30
Svjetska zvijezda želi u Madrid: Ponudio se Realu, 'zatražio' Modrićevu desetku, a uz sve priložio i urnebesnu snimku na kojoj je promašio prazan gol s pola metra
Getty Images

sažeto

Popularni engleski glazbenik Ed Sheeran nasmijao je fanove do suza videom kojim se nudi Real Madridu i u kojem pokazuje svu raskoš svog (anti)talenta


Slaven Knežević
22.02.2019.13:30

Edward Christopher Sheeran ili skraćeno Ed Sheeran je jedan od najpopularnijih pjevača na svijetu. 28-godišnji Englez prodaje na stotine milijuna albuma i jedan je od najprodavanijih na svijetu. Njegove pjesme često se nalaze na top listama, a gotovo svaka je pravi hit.

Kao pjevač je postigao sami vrh i osvajao brojne britanske i međunarodne nagrade. Osim što pjeva Sheeran svira i gitaru, piše pjesme, producira muziku, a okušao se i u glumačkim vodama. Razlog zašto je u sportskoj rubrici je njegova 'ideja' da se okuša u nogometu i to odmah na najvišem nivou.

Getty Images

Mladi glazbenik ponudio se Real Madridu, a kako bi kraljevskom klubu bio zanimljiviji, za potrebe nogometne karijere promijenio je ime u Edinho i obukao dres s brojem 10. Tako se ne samo ponudio Realu, nego i zatražio broj koji nosi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najvažnijih igrača madridskog sastava Luka Modrić.

Real se priprema na mogućnost Modrićevog odlaska i lagano već traže njegovog nasljednika, pa je Sheeran odigrao pravi potez, no problem je što je na svojem Instagramu priložio i video svoje nogometne vještine.

"Real Madrid, molim vas da me dovedete", napisao je pjevač uz video na kojem se vidi kako je sa samo metar, dva od praznog gola promašio loptu koju mu je poslao suigrač.

 
 
 
View this post on Instagram

@realmadrid sign me up plz

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on Feb 15, 2019 at 5:14pm PST

Teško da će nakon ovoga igrati i u sedmoj ligi, ali video je postao itekako popularan. Na Instagramu ga je pogledalo preko 2 milijuna ljudi, a skupio je i popriličan broj lajkova i komentara. Jedan je fan napisao kako se boji da od transfera neće biti ništa, dok je drugi zaključio da je dobar za krilnog napadača.

nogomet

Real Madrid

transfer

Ed Sheeran

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter