VIDEO: ZNA SE PRAVITI BLESAV

Suigrač iz Philadelphije otkrio: 'Dario Šarić je najsmješniji tip u svlačionici, nema sumnje'


Toni Horvat
25.05.2018.10:00
Suigrač iz Philadelphije otkrio: 'Dario Šarić je najsmješniji tip u svlačionici, nema sumnje'
screenshot

sažeto

'Odlično igra tu ulogu stranca, s naglaskom, zna se praviti blesav, kao da ne razumije. Ima odličan smisao za humor', rekao je J.J. Redick


Toni Horvat
25.05.2018.10:00

U podcastu Billa Simmonsa na The Ringeru, ponajboljem "štivu" za NBA sladokusce na YouTubeu, gostovao je J.J. Redick, košarkaš Philadelphia 76ersa, koji je otkrio da je najduhovitiji tip u svlačionici Dario Šarić.

Simmons je pitao Redicka koji je od dvojice igrača pristiglih pri kraju sezone smješniji, odnosno tko je bolje utjecao na atmosferu u momčadi, Ersan Ilyasova ili Marco Belinelli. Redick je odgovorio, ali odmah se prebacio na glavnoga "krivca" za štimung u neočekivano izvrsnoj sezoni Sixersa.

"Ilyasova, bez sumnje. Dobar sam s Belinellijem, ali on je povučeniji tip. Ali najsmješniji tip u momčadi je nesumnjivo Dario Šarić, a Joel Embiid je vjerojatno odmah iza njega", rekao je šuter Sixersa. Embiid je, inače, stekao reputaciju kao jedan od najduhovitijih tipova u NBA ligi uopće, što ovom komplimentu za našeg reprezentativca daje dodatnu dimenziju.

"Dan prije pete utakmice šetao sam Bostonom kroz park u blizini hotela u kojem su igrači. Šarić je sjedio na klupi s dvojicom prijatelja u četiri popodne, izgledali su kao tri blentava 20-godišnjaka koji su samo došli gledati cure u Bostonu. Djelovao je urnebesno, samo time što sam prošao pokraj njega, pomislio sam da je jako smiješan tip", ispričao je Simmons, a Redick se nadovezao:

"Odlično igra tu ulogu stranca, s naglaskom, zna se praviti blesav, kao da ne razumije. Ima odličan smisao za humor."

Simmons je još zaključio da je u seriji protiv Bostona Šarić bio jedini igrač Philadelphije koji je iz utakmice u utakmicu igrao sve bolje, da su mu prve dvije trebale da pohvata stvari, a do pete je već bio zvijer.

I mi se dobro sjećamo koliko je Dario znao biti urnebesan dok je još igrao u Hrvatskoj. Namjerno ili slučajno. Prisjetite se samo ovih plesnih pokreta dok je u Zagrebu s navijačima Cibone slavio naslov prvaka ABA lige i pjevao popularnu navijačku pjesmu na račun Partizana (najbolji dio je od 0:30).

NBA

Dario Šarić

Philadelphia 76ers

podcast

Bill Simmons

J.J. Redick

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter