Bomba s Otoka

Što to izvodi Perez: Real Madrid žrtvuje Cristiana Ronalda kako bi napokon doveo Edena Hazarda?


Slaven Knežević
31.01.2018.18:00
Što to izvodi Perez: Real Madrid žrtvuje Cristiana Ronalda kako bi napokon doveo Edena Hazarda?
Getty Images

sažeto

Cristiano Ronaldo mogao bi iduće ljeto dres Real Madrida zamijeniti Chelseajevim u sklopu transfera Edena Hazarda kojeg Florentino Perez već dugo želi u klubu


Slaven Knežević
31.01.2018.18:00

Cristiano Ronaldo nedavno je izjavio da ne bi imao ništa protiv ostanka u Real Madridu do kraja karijere, no gotovo svakog dana u javnost dolaze informacije da ni Portugalac nije zadovoljan u klubu, niti je klub previše odlučan da ga zadrži.

Već ranije se pisalo kako bi Ronaldo mogao napustiti Španjolsku i vratiti se u Englesku u Manchester United, klub u kojem je i započeo njegov put do slave. Ipak, britanski Mirror sada donosi malo drugačiju priču.

Prema Mirroru Ronaldo je nesretan u Madridu i želi otići u Englesku, ali neće se vratiti u Manchester United, već bi otišao u redove aktualnog prvaka Chelseaja. Time bi profitirao i Real koji bi Portugalca ponudio kao dio transfera Edena Hazarda u Madrid što im je već nekoliko sezona velika želja.

Takav scenarij mogao bi se odigrati već idućeg ljeta, no pitanje je koliko je priča koju donose Englezi istinita i hoće li Ronaldo uopće mijenjati klub.

Real Madrid

Cristiano Ronaldo

transferi

Chelsea

La Liga

Premier liga

Eden Hazard

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter