NEMILOSRDNA TORCIDA u AKCIJI

Srušili pizzeriju Mamićevog kuma na Braču na Trip Advisoru: 'Pronašao sam štakore u pizzi', 'konobari podmeću nogu'!


Vid Barić
09.06.2017.17:30
Srušili pizzeriju Mamićevog kuma na Braču na Trip Advisoru: 'Pronašao sam štakore u pizzi', 'konobari podmeću nogu'!
Bozidar Vukicevic / CROPIX

sažeto

Torcidaši su "napali" Ivančića u virtualnom prostoru, ocjenjujući njegovu pizzeriju niskim ocjenama na Facebooku i Trip Advisoru, pokušavajući mu tako sniziti rejting i ocrniti business neposredno pred samu sezonu


Vid Barić
09.06.2017.17:30

Nakon što je Zdravko Mamić fizički napadnut u srijedu na Bolu na Braču, gdje se našao u posjeti kod svog kuma Ivana Ivančića Bose, isti se dao u trk za napadačem koji je udario Mamića i bacio ga u more nedaleko mjesta na kojemu je vezao svoju luksuznu jahtu.

Ivančić je nakon potjere uhvatio mladića, svladao ga te ga zadržao do dolaska policije.

Očekivano, tim je činom "stao na žulj" Torcidi koja je saznala kako je Ivančić vlasnik poznate pizzerije Topolino u Bolu. Uslijedila je "akcija" Torcide u kojoj su "napali" Ivančića u virtualnom prostoru, ocjenjujući njegovu pizzeriju niskim ocjenama na Facebooku i Trip Advisoru, pokušavajući mu tako sniziti rejting i ocrniti business neposredno pred samu sezonu. "Pronašao sam štakore na svojoj pizzi", piše tako jedan korisnik, žaleći se također na nepristupačne cijene. Drugi komentira kako je "domaćin vrlo neljubazan te kako ne bi trebalo ondje trošiti novce". Treći se javlja sa pričom kako u Topolinu "poslužuju morževe umjesto jadranske ribe" te kako nude "zbrku, a ne perspektivu" itd.

Dio komentara prenosimo u nastavku:

Zdravko Mamić

Brač

Bol

Trip Advisor

pizzerija

facebook ubojica

Topolino

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter