Šok u Engleskoj

Poznati reprezentativac izazvao skandal: Nakon što se s Francuzom zakačio oko penala, Srbin se obrušio na suigrača i na satu joge


Slaven Knežević
15.01.2019.21:00
Poznati reprezentativac izazvao skandal: Nakon što se s Francuzom zakačio oko penala, Srbin se obrušio na suigrača i na satu joge
Getty Images

sažeto

Aleksandar Mitrović i Aboubakar Kamara zakačili su se na opuštajućem treningu joge i tako produbili svoj rat koji traje već tjednima, a počeo je svađom oko penala


Slaven Knežević
15.01.2019.21:00

Claudio Ranieri je prije koju godinu stigao na Otok i preuzeo Leicester City. Iako u tom trenutku nitko nije vjerovao ni njemu ni "Lisicama" 67-godišnji Rimljanin pokorio je ligu i Leicester odveo do povijesnog naslova prvaka Engleske. Usprkos tome što je u idućoj sezoni doživio brutalan pad, većina svjetskih klubova želi Talijana na svojoj klupi.

Nakon što je prošlu sezonu odradio u Nantesu, ove ga je Fulham vratio u Englesku. Mediji su ga još nakon osvajanja naslova prvaka s Leicesterom prozvali kraljem, a možete samo zamisliti u kojem je šoku kralj ostao kada su mu se dva važna igrača u novom klubu potukla tijekom opuštanja na jogi.

Getty Images

Glavni akteri bili su srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović i Francuz Aboubakar Kamara koji su se zakačili još krajem prošle godine na utakmici Fulhama i Huddersfielda. Kamara je tada u 81. minuti izborio penal, ali onda i izazvao skandal kada je doslovno oteo loptu iz ruku Mitrovića koji je trebao pucati taj kazneni udarac. Kako to obično bude u ovakvim situacijama, Kamara je promašio penal, a sve je spasio Mitrović koji je u 91. minuti zabio za prijeko potrebna tri boda. Ranieri je nakon utakmice bio bijesan.

Getty Images

"Kad netko misli samo na sebe onda to nije u radu. Ne poštuje mene, klub, svoje suigrače i navijače. Pričao sam s njim, ali ne razumije svoju grešku. Nevjerojatno. To je prvi put u mojem životu da sam vidio tako nešto. Ostali igrači su smireni, ali meni nije važno to što smo pobijedili, nego samo što se radi i zašto", rekao je nezadovoljni Ranieri kojeg je sada dočekao novi šok u režiji spomenutog dvojca.

Naime, rat na relaciji Mitrović-Kamara nastavio se i izvan terena, a dvojac se ponovno zakačio na jogi. Mitrović je prošloga tjedna napao Kamaru za kojeg smatra da je bio nepristojan prema instruktoru joge. Rasprava je dovela do svađe i naguravanja, te produbljivanja rata koji dodatno opterećuje Ranierijevu ekipu.

Rezultati by SofaScore

Fulham se muči s osvajanjem bodova ove sezone. Nakon 22 odigrana kola na kontu imaju tek tri pobjede i pet neriješenih što im je donijelo 14 bodova i predzadnje mjesto u ligi sa samo tri boda više od zadnjeg Huddersfielda.

nogomet

Premier liga

Fulham

Claudio Ranieri

Aleksandar Mitrović

Abouakar Kamara

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter