Foto: Pa kako ovo nije crveni?

Poznati napadač hrvačkim zahvatom ulovio protivnika za vrat i složio ga na pod: 'Da nisam nogometaš bio bih kriminalac ili kick-boksač'


100posto
22.01.2019.08:00
Poznati napadač hrvačkim zahvatom ulovio protivnika za vrat i složio ga na pod: 'Da nisam nogometaš bio bih kriminalac ili kick-boksač'
Getty images

sažeto

Aleksandar Mitrović našao se u novom skandalu kada je hrvačkim zahvatom na pod složio stopera Tottenhama


100posto
22.01.2019.08:00

Srpski napadač Aleksandar Mitrović ne prestaje s incidentima u dresu Fulhama. Prošli tjedan pisali smo o njegovom sukobu sa suigračem Aboubakarom Kamarom koji je počeo kada mu je Kamara oduzeo izvođenje penala na utakmici, a eskalirao fizičkim sukobom na satu joge.

Ovoga puta Mitrovićeva meta nije bio suigrač već protivnički igrači. U derbiju 23. kola Premier lige njegov je Fulham dočekao Tottenham i doživio poraz od 1-2, a Mitrović je šokirao ponašanjem na terenu.

Screenshot

Najgore je prošao Tottenhamov stoper Davinson Sanchez koji se pokušao pored Mitrovića izboriti za loptu, a ovaj ga je hrvačkim zahvatom složio na pod. Mitrović je na Sanchezu izveo takozvani DDT koji je poznat u borilačkim sportovima. Sancheza je ulovio za glavu, a onda složio na pod bacivši se na travnjak dok ga je držao.

Screenshot

Naravno, njegov potez je izazvao burne reakcije i svađu na terenu, a jedino šokantnije od Mitrovićevog poteza, bio je potez suca Craiga Pawsona koji je Mitroviću dodijelio samo žuti karton. Da stvar bude bolja, žuti je dobio i Sanchez.

Na Sancheza se obrušio i pred kraj utakmice kada ga je gurnuo s leđa dok stoper Tottenhama nije imao loptu. Iako je već zbog hrvanja dobio žuti karton, ovoga puta nije dobio drugi žuti koji bi ga isključio.

Screenshot

Da nešto nije u redu s Mitrovićem, priznao je i on sam u jednom intervjuu u kojem je prepričao što mu je rekao otac.

"Otac mi kaže da bih, da nisam nogometaš, bio kriminalac ili kick-boksač. Uvijek sam donosio glupe odluke i upadao u probleme. Radio sam sve suprotno od onoga što su mi govorili. Sada sam se promijenio i želim da moje dijete bude ponosno na svog oca jednog dana", rekao je Mitrović za kojeg ne želimo ni znati kako se ponašao prije promjene pa dodao:

"Došao sam u Englesku kao klinac. Bio sam temperamentan i lako gubio živce. Nisam mogao brojati ni do jedan prije nego eksplodiram, a sada stignem do šest, možda i sedam", pojasnio je živopisni srpski napadač.

nogomet

Tottenham

Fulham

Aleksandar Mitrović

newsletter

Prijavite se na Newsletter