Video: Nadrealne scene iz najjače lige

Srbin ga 'ribao' pred svima, a kad mu je napadnuti uzvratio, u sekundi je totalno 'zamračio' i zaprepastio sve!


Dejan Šmehil
13.05.2019.21:00
Srbin ga 'ribao' pred svima, a kad mu je napadnuti uzvratio, u sekundi je totalno 'zamračio' i zaprepastio sve!
Getty

sažeto

Svetislav Pešić davao je instrukcije Barceloninom centru Seraphinu, a kad se ovaj usprotivio, potjerao ga je u svlačionicu


Dejan Šmehil
13.05.2019.21:00

Teškom mukom uspjela je Barcelona slaviti na vrućem gostovanju kod Andorre u sklopu 32. kolu španjolskog košarkaškog prvenstva (82:79). I to nakon što je u jednom trenutku zaostajala čak 16 razlike.

A iako su donedavno bili sigurna 'jedinica' pred doigravanje u najjačoj europskoj ligi, tri poraza u posljednjih pet kola bacili su ih na treću poziciju i ugrozili šanse za naslov prvaka. Nervoza se očito uvukla u katalonske redove, a to se najbolje vidjelo u drugoj četvrtini utakmice s Andorrom kad je trener Svetislav Pešić nešto krenuo objašnjavati svom centru Kevinu Seraphinu.

Ovaj mu je odgovorio, a srbijanski stručnjak iste sekunde poludio i potjerao ga u svlačionicu! Francuski reprezentativac bespogovorno je poslušao naredbu ljutitog trenera dok su njegovi suigrači u čudu gledali što se događa...

Getty

"Jesam li ga kaznio? Ne. Kaznio je sam sebe", poručio je Pešić nakon utakmice dodavši:

"Otkako je došao, pomagali smo Seraphinu na sve moguće načine. A mogli smo, primjerice, dati puno više šanse Pustovoju da igra... I on i dalje nije zadovoljan!"

Barcelona

košarka

svađa

Svetislav Pešić

Kevin Seraphin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter