Navijači Hajduka napadnuti na Malti?

Srbi se hvale kako su 'razbili' Torcidu i oteli im dresove, Splićani odgovaraju: 'Te rekvizite su kupili u našem fan shopu!'


100posto
12.07.2019.14:00
Srbi se hvale kako su 'razbili' Torcidu i oteli im dresove, Splićani odgovaraju: 'Te rekvizite su kupili u našem fan shopu!'
Cropix / Balkanski navijači

sažeto

Navijači Partizana su navodno napali Torcidu i oduzeli im navijačke rekvizite pa se time pohvalili na društvenim mrežama


100posto
12.07.2019.14:00

Nogometaši Hajduka su bez prevelikih problema očekivano slavili na Malti gdje su u sklopu prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu gostovali kod Gzire United. Bijeli su slavili s 2-0 i uzvrat bi trebao biti tek formalnost.

Formalnost, ili bolje rečeno lijepi izlet, je trebao biti i put na Maltu gdje nogomet i nije u prvom planu i nema baš nabrijanih navijača. Ipak, prema pisanju srpskih medija, na Malti nije prošlo sve mirno.

Srbi tvrde kako postoje i snimke na kojima grupa navijača Hajduka na Malti radi incidente što im se kasnije obilo o glavu. Dok iz Kurira tvrde kako postoje takvi videi, oni nisu objavljeni pa to treba uzeti s dozom rezerve.

Isti medij tvrdi i kako su navijači Partizana Grobari napali navijače Hajduka za što je dokaz fotografija navijačkih rekvizita s potpisom Torcide koje su im navodno srpski navijači oteli. Slika je podijeljena na Facebook stranici 'Balkanski navijači', a ispod nje piše: "Grobari sa Malte u akcijanju Torcide."

Navodno su tako navijači Partizana koji na Malti rade kao konobari i zaštitari napali Torcidu i oduzeli im majice i još neke rekvizite na kojima je izražena ljubav prema Hajduku. Kurir piše i kako društvenim mrežama kruži priča da je jedan od navijača Hajduka zalutao u jednu ulicu gdje su ga napali srpski navijači.

Ispod slike objavljene u spomenutoj grupi vodi se mali navijački rat. Dio navijača, oni priklonjeni Hajduku, tvrde kako su navijači Partizana napali neke 'obične ljude' i oteli im spomenute majice, a dio tvrdi čak i da su Grobari majice kupili iz Hajdukovog fan shopa pa ih slikali kao trofej. Navijači iz Srbije pak slave svoju pobjedu nad Torcidom, a za sada nema službenih informacija o sukobu navijača na Malti.

nogomet

Hajduk

Europska liga

navijači

Torcida

Grobari

Malta

newsletter

Prijavite se na Newsletter