Portugalci rade na velikom transferu

Sporting iz Lisabona želi dovesti Cristiana Ronalda: Zabio je 56 golova u 35 utakmica i sada bi mogao napustiti Torino


100posto
15.06.2019.17:00
Sporting iz Lisabona želi dovesti Cristiana Ronalda: Zabio je 56 golova u 35 utakmica i sada bi mogao napustiti Torino
Getty Images

sažeto

Cristiano Ronaldo Junior ima samo 11 godina, a već je na pragu velikog transfera u klub koji je proslavio i njegovog oca


100posto
15.06.2019.17:00

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazuje sin Cristiana Ronalda, CR Junior. Iako ima samo 11 godina, mali Ronaldo se već i puno ranije naučio nositi s velikim medijskim pritiskom koji nosi srodstvo s Cristianom.

Kao i tata, koji je jedan od najboljih nogometaša u povijesti, i Junior se odlučio za nogomet i izgleda da talent nije preskočio generaciju. Ronaldov sin nastupa za Juventus, a njegovi spektakularni golovi često su viralni hit na društvenim mrežama. Da nisu slučajnost pokazuje i statistika.

Getty Images

Iako je teško doći do pravih brojki kada je riječ o njegovom uzrastu, Tuttosport tvrdi kako je Ronaldo Junior nastupio 35 puta i zabio čak 56 golova. Sjajne igre u dresu Juventusa nisu prošle nezapaženo pa se sin ponajboljeg svjetskog napadača tako našao na pragu svojeg prvog transfera.

Sporting Lisabon je kontaktirao Juventus u vezi preuzimanja ugovora Cristiana Ronalda, ali mlađeg. Junior bi tako mogao krenuti očevim stopama jer je slavni Portugalac upravo krenuo iz Sportinga za koji je igrao od 1997. do 2002. godine kada je otišao u Manchester United.

Najpopularniji dnevni list u Portugalu, Correio da Manha, tvrdi kako će i Ronaldo Junior karijeru nastaviti u Sportingu koji radi sve što je u njegovoj moći da dovede sina njihove nekadašnje zvijezde. Tako su već stupili i u kontakt s Dolores Aveiro, Ronaldovom majkom i bakom mladog talenta ne bi li preko nje napravili pritisak za ovaj transfer.

Getty Images

Naravno, nešto će se pitati i ponosnog oca koji bi radije da mu sin ostane u Torinu s njim i ostatkom obitelji. S druge strane, mladom Ronaldu je ovo velika prilika, a otac je svjestan što to znači. U svakom slučaju, izgleda da 'novi Ronaldo' dolazi i to s istim DNK kao i ovaj koji nas je uveseljavao godinama...

nogomet

Cristiano Ronaldo

Juventus

Sporting Lisabon

Cristiano Ronaldo Junior

newsletter

Prijavite se na Newsletter