SVI SU POZVANI

Na Velesajmu dani otvorenih vrata u curlingu

Na prvom natjecanju u curlingu u Zagrebu nastuput će svi hrvatski igrači i igračice iz sedam klubova. U subotu će se igrati turnir na kojem će sudjelovati devet ekipa
Norway's skip Thomas Ulsrud shouts instructions during their men's round robin curling game against France at the Vancouver 2010 Winter Olympics February 22, 2010. REUTERS/Andy Clark (CANADA)
 Reuters

Subota i nedjelja, 21. i 22. travnja, pravi su dani za upoznavanje sa sve popularnijim olimpijskim sportom - curlingom. Pred vama je prilika da ono što ste dosad možda samo gledali na prijenosima Eurosporta i sami isprobate na Klizalištu Zagrebačkog velesajma.

Za vrijeme Otvorenog prvenstva Zagreba, oba dana od 9 do 21 sat, organizatori su pripremili stazu na kojoj će svi zainteresirani, mlado i staro, žensko i muško, moći isprobati guranje kamena ili čistiti ispred njega.

Na prvom natjecanju u curlingu u Zagrebu nastuput će svi hrvatski igrači i igračice iz sedam klubova. U subotu će se igrati turnir na kojem će sudjelovati devet ekipa. Nedjelja je rezervirana za mix natjecanje u kojemu sudjeluje pet ekipa koje čine dva ženska te dva muška igrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:24