TEMELJ USPJEHA

Goluža: Vježbat ćemo obranu, obranu i samo obranu!

Igrači iz bundesligaških klubova priključili su se pripremama u Karlovcu
Makarska, 150110.Trening Hrvatske rukometne reprezentacije u dvorani gradskog sportskog centra. Rukometasi se u Makarskoj nalaze zbog priprema za europsko prvenstvo u Austriji.Na slici: rukometni reprezentativci na treningu u dvorani GSC Makarska pazljivo slusaju trenera Goluzu.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlic / CROPIX

ZAGREB - Rukometna reprezentacija nastavila je s pripremama za SP u Švedskoj, u Karlovac su došli Vori, Lacković, Duvnjak, Vuković, Zrnić i Ninčević. Izbornik Goluža relativno je lako ‘preživio’ činjenicu da je morao prekrižiti Sulića i Čupića:

Konačno svi na broju

- Što je, tu je, ne želim se vraćati na tu temu. Vjerujem da su svi dečki koji igraju u Njemačkoj u odličnom izdanju. Najvažnije ih je što bolje uklopiti u našu igru. U klubovima igraju sasvim drugačije sustave. Ja sam trener kojem je obrana osnova za sve. Vježbat ćemo obranu, obranu i samo obranu. Na njoj ćemo graditi rezultate.

Drago Vuković iznio je dojmove u ime Nijemaca:

- Svi smo potpuno spremni iako smo došli doslovno s terena na teren. Na nama je da ispunimo sve trenerove zamisli i opet ćete sa SP-a slušati dobre vijesti. Nema umora, nitko o tome ne rasmišlja i jedva čekamo odlazak u Švedsku.

Čupić uz momčad

Marino Marić doputovao je u Karlovac kao zamjena za Sulića, a Ivan Čupić na licu mjesta odrađuje terapije ramena. I dalje se nada da će ga Goluža, makar u drugom krugu, ipak pozvati u Švedsku. Vidi se, i dalje ‘umire’ za nastupom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 19:40