Video: Šokantan prekid finala

Spiderman uletio u teren i izazvao pravi kaos! Udario trojicu igrača pa poručio: 'Samo želim svima pružiti ljubav'


Dejan Šmehil
11.05.2019.14:00
Spiderman uletio u teren i izazvao pravi kaos! Udario trojicu igrača pa poručio: 'Samo želim svima pružiti ljubav'
Twitter, Richard Esguerra, Manila Bulletin

sažeto

Filipinac Paolo (31) upao je na parket zbog izbora koji se u ponedjeljak održavaju u toj zemlji, a puno je toga na kocki


Dejan Šmehil
11.05.2019.14:00

Na Filipinima je u tijeku finalna serija košarkaškog doigravanja između San Miguela i Magnolije, a peta utakmica imala je šokantnu završnicu.

Malo više od tri minute prije kraja, pri rezultatu 84:78 za Magnoliju, u teren je upao – Spiderman! Naime, jedan gledatelj prerušen u kostim popularnog junaka iz crtića, uletio je na parket i pritom se zaletio ravno u najveću zvijezdu lige – June Mar Fajarda i ozlijedio mu čeljust.

Pritom je navijač sa sobom nosim poruku napisanu na kartonu, ali mu je ispala prilikom sudara s Fajardom. Nakon toga sudario se još s jednim igračem i pao na zemlju, a u trećeg je udario kad je pokušao pobjeći s parketa.

Osiguranje utakmice ga je ipak uhvatilo i na silu mu skinulo masku. Izgrednik se nije želio identificirati pa su do njegovog identita pokušali doći proširivši mu fotografiju na društvenim mrežama. Navodno je riječ o 31-godišnjem Paolu G. Felizartu koji je na parket uletio kako bi digao svoj glas uoči izbora, zakazanih za 13. svibnja.

Twitter, Richard Esguerra

Na onom kartonu koji mu je ispao pisalo je: "glasujte za ljubav" i "budućnost je u našim rukama". A što se samih izbora tiče, upućeniji ističu da je puno toga na kocki. Uključujući i smrtnu kaznu za kršenje zakona povezano s drogom, kao i promjene Ustava.

"Samo sam želio poslati poruku jer nas čekaju izbori. Samo želim da se svi volimo. Moja poruka je ljubav i nisam htio ozlijediti Fajarda. On se zabio u mene", rekao je 'Spiderman' nakon uhićenja.

A ljubav na stranu, liga je već najavila da će ga tužiti!

"Nadam se da je u redu, ali poručujem ostalim navijačima – ne radite to jer je opasno", oglasio se i Fajardo.

Inače, Magnolia je naposljetku slavila košem sa zvukom sirene 88:86 i povela 3-2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

košarka

Filipini

Spiderman

June Mar Fajardo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter