VIDEO: Istinski spektakl

Snimka s utakmice treće lige obišla cijelu regiju: Oduševili nesvakidašnjim potezom, puštaju himnu Lige prvaka na domaćim utakmicama


100posto
13.06.2019.14:00
Snimka s utakmice treće lige obišla cijelu regiju: Oduševili nesvakidašnjim potezom, puštaju himnu Lige prvaka na domaćim utakmicama
Screenshot

sažeto

Na utakmici Druge lige Republike Srpske - Zapad između Laktaša i Borca iz Šamca svirala je himna UEFA-ine Lige prvaka


100posto
13.06.2019.14:00

Posljednja utakmica u sezoni između FK Laktaša i Borca iz Šamca obilježila je nesvakidašnja scena i nešto što viđamo samo na utakmicama najvišeg ranga europskog nogometa. Utakmica je završila bez golova, na stadionu je bilo jako vruće, a značaj susreta bio je nikakav.

Riječ je o Drugoj ligi Republike Srpske - Zapad što je treći rang natjecanja u Bosni i Hercegovini i vjerojatno nitko od obitelji i prijatelja igrača ne bi ni znao da je susret odigran da nije bilo dosjetljivog majstora zaduženog za razglas koji je uoči utakmice dobro nasmijao sve prisutne i postao viralni hit na društvenim mrežama.

Igrači su izlazili na teren i rukovali se sa sucima kada je sa zvučnika gradskog stadiona počela grmjeti dobro poznata melodija.

"Die Meister, die Besten, les grandes équipes, the champions!", odjekivalo je stadionom u Laktašima insinuirajući da se ovdje igra Liga prvaka.

Naravno, himna elitnog natjecanja puštena na stadionu bila je jedina poveznica s prestižnom Ligom prvaka. Laktaši su sezonu završili na 12. mjestu od 16 i tako se spasili od ispadanja, a Borac je drugi, ali ne idu u viši rang. Igrači oba kluba Ligu prvaka će i dalje gledati samo na TV ekranima, ali barem su osjetili tu draž vjerojatno i najpoznatije himne na svijetu na svojem stadionu.

nogomet

Liga prvaka

Bosna i Hercegovina

FK Laktaši

Borac Šamac

newsletter

Prijavite se na Newsletter