Dobar posao u Osijeku

Slavonci doveli pojačanje iz Olympiacosa: 'Nisam morao previše razmišljati, Osijek je ambiciozan klub'


Slaven Knežević
12.06.2018.15:00
Slavonci doveli pojačanje iz Olympiacosa: 'Nisam morao previše razmišljati, Osijek je ambiciozan klub'
NK Osijek

sažeto

Ivica Ivušić novi je vratar Osijeka u koji je stigao iz Olympiacosa u kojem se nije previše naigrao


Slaven Knežević
12.06.2018.15:00

U Osijeku ne miruju uoči nove sezone. Na Gradskom vrtu odlučili su što ranije riješiti kadrovsku križaljku za iduću sezonu pa su tako doveli već treće pojačanje u ovom prijelaznom roku. Nakon što su stigli Karlo Kamenar iz Rudeša i Stjepan Radeljić iz Stuttgarta, sada je u Osijek sletjelo i pojačanje iz Olympiacosa.

Riječ je o 23-godišnjem vrataru Ivici Ivušiću kojeg ćete se sjetiti po njegovim odličnim obranama prošle jeseni kada je branio boje Istre 1961. Nakon toga otišao je u Olympiacos u kojemu se nije naigrao, a sada karijeru nastavlja u Osijeku s kojim je potpisao na četiri godine.

"Osijek je odličan klub iz vrha hrvatskog nogometa i nisam previše razmišljao kada smo stupili u kontakt. Pratio sam ih i jako dobro su izgledali u HNL-u i Europi. Stigao sam u ambiciozan klub i sada se moram izboriti za poziciju", rekao je Ivušić na potpisivanju ugovora.

Osijek sada na poziciji vratara ima odlične opcije. Uz Malenicu i Santinija sada je tu i Ivušić, a u klubu su još i Kukić i Antolović koji se oporavlja od ozljede pa bijelo-plavi ne moraju strahovati za budućnost.

nogomet

Osijek

Olympiacos

Ivica Ivušić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter