Horor nakon herojskog čina

Slavni nogometaši usred rata bandi! Primaju prijetnje smrću, boje se izaći iz kuće, a jednom je od straha pobjegla - žena!?


Dejan Šmehil
13.08.2019.19:00
Slavni nogometaši usred rata bandi! Primaju prijetnje smrću, boje se izaći iz kuće, a jednom je od straha pobjegla - žena!?
Getty

sažeto

Özil i Kolašinac prošlog su mjeseca napadnuti od strane londonske bande, a Özil je u međuvremenu primio i prijetnje smrću


Dejan Šmehil
13.08.2019.19:00

Sjećate se svi one vijesti koja je obišla svijet, da je Sead Kolašinac goloruk zaustavio pljačkaše naoružane noževima koji su njemu i suigraču iz Arsenala, Mesutu Özilu, pokušali ukrasti vrijedne satove.

E pa, iako su svi slavili bh. nogometaša zbog hrabrosti, priča je dobila nastavak. I to prilično ružan nastavak. Kolašinac i Özil su se našli usred rata dviju kriminalističkih bandi! I strahuju za vlastite živote pa zbog toga već danima ne napuštaju svoje kuće.

Getty

Naime, londonska banda koja je napala dvojac, rival je jednoj istočnoeuropskoj bandi koja također ordinira tim područjem. I ova skupina kriminalaca iz istočne Europe je, ničim izazvana, odlučila stati u zaštitu nogometaša i spriječiti svaki sljedeći napad na njih.

Dva člana bande uhićena blizu Özilove kuće

Ali to nije obeshrabrilo ove prve. Pa su tako dva člana bande uhićena u blizini Özilove kuće i u rujnu ih čeka suđenje. Riječ je o Ferhatu Ercanu i Salamanu Ekinciju. Po imenima bi se dalo zaključiti da su Turci pa očito im nije Özil slučajno na tapeti.

Kako god, Özil unatoč uhićenju ovog dvojca, ne napušta svoj posjed, a dodatni razlog su i prijetnje smrću njemu i supruzi Amine Gulse. Kolašinčeva supruga, Bella, u strahu je čak napustila Englesku i rekla da se više nikad neće vratiti!

Getty

Zbog svega ovoga, kuće oba nogometaša su pod 24-satnim nadzorom, a Özilovu vilu čuvaju čak i psi.

Arsenal je uslijed brige za sigurnost svojih igrača odlučio poštedjeti ih nastupa na utakmicama do daljnjeg pa su propustili prijateljski dvoboj na Emirates Cupu s Lyonom, ali i susret prvog kola novog prvenstva kod Newcastlea. Ostaje za vidjeti koliko će potrajati ovo 'ratno' stanje.

nogomet

napad

Arsenal

prijetnje

Mesut Özil

banda

Sead Kolašinac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter