Jedva izbjegnuta tragedija!

Skandal na najjačem natjecanju na svijetu: Muškarac potpuno sišao s uma, sjekirom napao redare!?


100posto
04.06.2019.17:00
Skandal na najjačem natjecanju na svijetu: Muškarac potpuno sišao s uma, sjekirom napao redare!?
Getty

sažeto

Na motociklističkoj utrci Isle of Man TT dogodio se nevjerojatan skandal, no poremećeni čovjek završio je iza rešetaka


100posto
04.06.2019.17:00

Nevjerojatne scene na najvećem motociklističkom događaju u svijetu – Isle of Man TT. Policija je uhitila 26-godišnjeg muškarca koji je upao na stazu za vrijeme utrke, mahao sjekirom (!?) i tim hladnim oružjem nasrnuo na stjuarde, odnosno ljude koji brinu o sigurnosti na natjecanju!

Zbog motociklističke utrke, na otočiću u Irskom moru zatvoreno je oko 50 kilometara ceste kako bi se nesmetano mogle održavati kvalifikacije, a kasnije i sama utrka no jednom otočaninu se to očito nije svidjelo pa je potpuno zamračio i hladnim oružjem pokušao izboriti neku svoju pravdu...

Getty

Incident, srećom, nije završio s nikakvim tragičnim posljedicama, a nakon prijetnji i pokušaja nanošenja ozljeda, muškarac se zabarikadirao u svom kombiju. Policija ga je izvukla van i uhitila pa ga čeka suđenje.

"Iznimno je opasno ulaziti na zatvorenu cestu. Ne samo da time ugrožavate vlastiti život, ugrožavate i živote sudionika utrke, publike, policajaca, stjuarda...", poručili su iz policije i zamolili da se jave svjedoci ovog nevjerojatnog skandala.

Zanimljivo, ovaj 'performans' sa sjekirom dogodio se samo nekoliko dana nakon što je jedan muškarac kažnjen s 1500 funti (oko 12.000 kuna) jer je za vrijeme kvalifikacijske utrke prelazio za javnost zatvorenu cestu kojom su motori jurili brzinama do 320 kilometara na sat!

Getty

Inače, policija ima ovlasti deportirati s otoka svakoga tko bude proglašen krivim za kršenje zabrane prelaska zatvorenih cesta tijekom trajanja Isle of Man TT-a.

napad

skandal

utrka

motociklizam

sjekira

Isle of Man TT

newsletter

Prijavite se na Newsletter