VIDEO: Ma nitko nije mogao spavati

Šime Vrsaljko napravio spačku i vriskom probudio suigrača u gluho doba noći: Lovren nije mogao vjerovati što se događa!


100posto
16.11.2018.14:00
Šime Vrsaljko napravio spačku i vriskom probudio suigrača u gluho doba noći: Lovren nije mogao vjerovati što se događa!
Getty Images

sažeto

Šime Vrsaljko napravio je spačku svojem suigraču Dejanu Lovrenu kojeg je probudio u gluho doba noći nakon pobjede nad Španjolskom


100posto
16.11.2018.14:00

Šime Vrsaljko je jedan od stožernih igrača hrvatske nogometne reprezentacije, a nakon što je otvorio Instagram profil i jedan od najpopularnijih. Desnog beka milanskog Intera na toj društvenoj mreži prati 624.000 fanova, a profil je otvorio tek za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji.

U jučerašnjem dvoboju sa Španjolskom Šime je sjajno reagirao u jednoj situaciji kada je Kalinić loptu nespretno odbio pred protivničkog napadača i tako spriječio gol, no već je nekoliko minuta nakon toga igrao rukom u vlastitom šesnaestercu i skrivio penal. Centaršutevi mu nisu bili onakvi kakve smo navikli gledati, no u konačnici je Hrvatska pobijedila i sve mu to možemo oprostiti.

Skrivljeni penal očito nije pretjerano utjecao na Vrsaljkovo raspoloženje i na atmosferu u svlačionici. Nakon utakmice krenulo je veliko slavlje, a Vrsaljko se odlučio tijekom noći našaliti sa svojim suigračima. Snimka koju je objavio na Instagramu pokazuje kako je u neko gluho doba noći probudio Dejana Lovrena.

"Daj spavam, što me budiš?", pitao ga je Lovren, a Vrsaljko je zavriskao: "Ahaaa". Ljutiti Lovren samo je zatvorio vrata uz komentar kako "čovjek ne može ni spavati više", na što mu je Šime samo hladno odgovorio: "Tako je". Najnovija spačka u režiji Vatrenih ima već 55.000 pregleda u manje od tri sata, a s ovako dobrom atmosferom ne moramo strahovati od Engleza u nedjelju.

 
 
 
View this post on Instagram

@dejanlovren06 AHAAA:)

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on Nov 16, 2018 at 2:07am PST

nogomet

hrvatska nogometna reprezentacija

Instagram

Dejan Lovren

Šime Vrsaljko

newsletter

Prijavite se na Newsletter