Sramota Realove zvijezde

Modrićev suigrač izvršio neviđeni masakr, ali se ubrzo žestoko pokajao: Sud ga 'olakšao' za 250.000 eura!


Dejan Šmehil
20.07.2019.14:00
Modrićev suigrač izvršio neviđeni masakr, ali se ubrzo žestoko pokajao: Sud ga 'olakšao' za 250.000 eura!
Getty

sažeto

Ramosova tvrtka ilegalno je posjekla između 60 i 90 stoljetnih stabala pa nju je sud drastično kaznio zbog tog zločina nad prirodom


Dejan Šmehil
20.07.2019.14:00

Realov kapetan Sergio Ramos dobio je ovih dana veliku pohvalu. Neymar ga je proglasio najboljim igračem protiv kojega je ikad igrao. No, dok s jedne strane stižu pohvale, s druge stižu – 'plave omotnice'.

Getty Images

Naime, tvrtka kojoj je poznati španjolski nogometaš vlasnik, proglašena je na sudu krivom za sječu stoljetnih stabala. I sud je odredio da će taj masakr nad prirodom Ramos morati platiti čak 250.000 eura!

Aguilena de Inversiones SA, osim što mora nadoknaditi štetu gradskim vlastima, obvezna je nabaviti nova stabla koja će se posaditi na mjestu posječenih.

Ozbiljno kršenje zakona

Vlasti su ovaj prekršaj Ramosove tvrtke okarakterizirale kao ozbiljno kršenje zakona, slučaj je otvoren u siječnju, a ovih je dana sa suda stigla 'čestitka' teška četvrt milijuna eura.

Getty Images

Posječeno je, navodi se u presudi, između 60 i 90 stabala različitih vrsta (masline, borovi, hrastovi, topola...), a mnoga od njih bila su ogromna i stara više od stoljeća. I njih je Ramosova tvrtka posjekla ilegalno.

Real Madrid

Sud

kazna

Sergio Ramos

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter