Lokosi imaju novog trenera

Saznali smo zašto je Mario Tokić postao bivši i tko će ga naslijediti na klupi Lokomotive


Slaven Knežević
05.12.2017.17:55
Saznali smo zašto je Mario Tokić postao bivši i tko će ga naslijediti na klupi Lokomotive
Damir Krajac / CROPIX

sažeto

Mario Tokić više nije trener Lokomotive. Razlog za otkaz bila je loša igra prve momčadi i loši rezultati, a na klupi će ga privremeno naslijediti Draženko Prskalo


Slaven Knežević
05.12.2017.17:55

Mario Tokić više nije trener Lokomotive, objavio je klub s Kajzerice na svojoj službenoj stranici. Tokić je u Lokomotivu došao kao pomoćni trener Sretenu Ćuku, a nakon Ćukovog odlaska u Iran, vodio je prvu momčad malo samostalno, a malo i kao pomoćnik Valentinu Barišiću i Tomislavu Ivkoviću.

Kada je Ivković u studenom 2016. godine napustio Lokomotivu i otišao u Saudijsku Arabiju, Tokić je postao glavni trener Lokomotive. Lokose je vodio u 40 utakmica i imao prosjek od 1.3 osvojena boda po utakmici.

"NK Lokomotiva zahvaljuje Mariju Tokiću na dosadašnjem radu u Lokomotivi, te mu želi puno uspjeha u daljnjoj karijeri!", napisali su iz Lokomotive, no nisu naveli razloge njegova odlaska.

Nazvali smo klub i saznali kako je isključivi razlog za otkaz treneru bio loš rezultat i igra koja nije zadovoljavala klupske čelnike.

"Igra i rezultati nisu bili dobri. Broj golova, broj bodova i igra nisu bili onakvi kakve smo očekivali. Bilo je i ranije uspona i padova u igri, ali ove sezone nismo imali igru", rekli su nam iz Lokomotive.

Ekipu će do zime voditi Draženko Prskalo, a onda ćemo u pauzi saznati novo ime.

"U ove dvije utakmice Lokomotivu će voditi Draženko Prskalo, a kad završi prvi dio sezone ćemo donijeti odluku o novom treneru", rekli su nam u klubu.

nogomet

HNL

Lokomotiva

Mario Tokić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter