BESRAMNO JE FOTOŠOPIRALI

Šarapova se razljutila jer su joj na plakatu za turnir povećali grudi ?


Toni Horvat
03.05.2017.14:45
Šarapova se razljutila jer su joj na plakatu za turnir povećali grudi ?
Reuters

sažeto

Kad je došla u Madrid, ruska tenisačica neugodno se iznenadila vidjevši reklamne plakate. 'Ono kad ti daju dobar push up grudnjak', napisala je na Twitteru


Toni Horvat
03.05.2017.14:45

Povratkom na terene nakon odslužene suspenzije zbog dopinga Maria Šarapova opet je postala najveća ženska zvijezda "bijelog sporta", pogotovo nakon što je Serena Williams uzela stanku zbog trudnoće.

Na prvom turniru u Stuttgartu prošlog tjedna stigla je do polufinala, a ovog je tjedna na velikom turniru u Madridu. No po dolasku u španjolsku metropolu, ruska ljepotica se neugodno iznenadila.

Očekivano, njene su fotografije po svim reklamnim plakatima za turnir. Neočekivano, na njima nije onakva kakva zaista jest. Naime, autori reklame u Photoshopu su joj povećali grudi.

"Ono kad ti na plakatu za turnir daju dobar push up grudnjak", napisala je Šarapova na Twitteru uz fotografiju i dva emojija, koji bi valjda trebali simbolizirati nelagodu i čuđenje.

Šarapova je poznata po mnogočemu, kako fizički, tako i sportski, ali velike grudi nisu jedan od njenih atributa.

Reuters

Čini se da su joj na fotografiji i malo "ispeglali" lice i pomladili je, ali na to se nije bunila.

Inače, Šarapova je u ponedjeljak osvanula na 262. mjestu WTA liste, ali poprilično je izvjesno da će dobiti pozivnice i za Roland Garros i za Wimbledon, kojima prema rankingu ne bi mogla ni primirisati.

Madrid

Photoshop

plakat

Maria Šarapova

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter