Fantastičan posao na zapadu Zagreba

Rudeš osigurao ostanak u ligi, a onda je stigao i novi bogati sponzor: 'Ovo je velik iskorak, ponosni smo'


Slaven Knežević
11.05.2018.16:05
Rudeš osigurao ostanak u ligi, a onda je stigao i novi bogati sponzor: 'Ovo je velik iskorak, ponosni smo'
NK Rudeš

sažeto

Rudešova esport ekipa dobila je novog sponzora. Kladionica vie.gg za svaku će uplatu na meč koji igra Rudeš esport dio novaca davati upravo Rudešu


Slaven Knežević
11.05.2018.16:05

NK Rudeš napravio je lavovski posao ove sezone. Nije dobro krenulo za nogometaše iz zapadnog dijela grada, ali u zadnjih desetak kola potegnuli su i pregazili pola lige te došli do željenog ostanka u elitnom društvu.

Osim na terenu, Rudeš je pravo osvježenje i van njega. Marketing kakav su ponudili nešto je što Hrvatska do sada nije vidjela, a prva su ekipa u Hrvatskoj koja ima i svoju esport momčad. Njihova esport ekipa od danas je dobila i novog velikog sponzora.

"S ponosom vas obavještavamo da je vie.gg kladionica novi službeni sponzor NK Rudeš Esport! Kladionica vie.gg omogućava klađenje u svijetu esporta, a klađenje na našu ekipu će također uskoro biti moguće! Dobrodošli u obitelj, vie.gg! #LetsGoRudešesport", objavio je klub na svojim stranicama.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o vrlo unosnom poslu prema kojem bi esport ekipa Rudeša dobivala postotak od svake oklade na utakmicu koju oni igraju bez obzira na njen ishod. Ovakav sponzorski ugovor novost je u Hrvatskoj, pa se Rudeš i ovdje pokazao kao predvodnik.

"Zadovoljni smo što je esport prepoznat kao jedan novi biznis model. Ponosni smo na to što smo prvi esport tim u Hrvatskoj koji je ostvario značajniju suradnju s jednom takvom online kladionicom. Ovo je veliki iskorak Rudeš Esporta i sigurno će našim igračima olakšati nadolazeće pripreme i turnire", rekao nam je Damir "Hoyla" Blumenschein, esport menadžer Rudeša.

Više o esportu čitajte u našoj temi: Team Ancestral esport korner!

esport

NK Rudeš

NK Rudeš esport

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter