Kakvo uklizavanje s leđa redsa!

Real skovao paklen plan oko sjajnog pojačanja, ali Liverpool bezobrazno pokvario posao od 130 milijuna eura!


Dejan Šmehil
09.05.2019.09:40
Real skovao paklen plan oko sjajnog pojačanja, ali Liverpool bezobrazno pokvario posao od 130 milijuna eura!
Getty

sažeto

Kraljevski je klub navodno dogovorio transfer Edena Hazarda, a trebao je biti predstavljen dan nakon Barcinog osvajanja Lige prvaka...


Dejan Šmehil
09.05.2019.09:40

Madridski Real već dulje vrijeme gleda u Chelseajevo dvorište i pokušava iz njega ugrabiti najsjajniji dragulj – Edena Hazarda. Priča oko Belgijca u kraljevskom klubu traje već gotovo godinu dana, a sad je dobila zanimljiv zaplet. I rasplet.

Naime, jedan je španjolski novinar potvrdio da je sve dogovoreno i da Hazard na ljeto prelazi u Real za 130 milijuna eura.

Getty Images

Dodatan začin cijeloj priči daje informacija drugog novinara kako je Real namjeravao službeno predstavljanje sjajnog ofenzivnog veznog tempirati dan nakon finala Lige prvaka. Zašto? Kako bi skrenuo pažnju s mogućeg Barceloninog osvajanja europske titule.

Vidite rupu u ovom planu? Sve su im pokvarili Jürgen Klopp i njegov Liverpool izbacivši Barcu u polufinalu spektakularnom pobjedom 4:0. I sad se Chelseajevi navijači po društvenim mrežama šale da zbog svega Real odustaje od Hazarda i da Belgijac ostaje na Stamford Bridgeu.

nogomet

Real Madrid

transfer

Liverpool

Chelsea

Eden Hazard

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter