Španjolci objavili senzaciju

Real Madrid zamjenu za Luku Modrića plaća Mateom Kovačićem: Cijeli posao će koštati više od 170 milijuna eura, a u priču je uključen i Hazard!


100posto
07.12.2018.11:00
Real Madrid zamjenu za Luku Modrića plaća Mateom Kovačićem: Cijeli posao će koštati više od 170 milijuna eura, a u priču je uključen i Hazard!
Getty Images

sažeto

Eden Hazard je sve dogovorio s Real Madridom, a ostaje samo dogovor među klubovima oko visine transfera. Real će u transfer ubaciti i Matea Kovačića


100posto
07.12.2018.11:00

Navijači Real Madrida imaju razloga za slavlje. Španjolski Onda Sport javlja kako je Florentino Perez sve dogovorio s belgijskom zvijezdom iz Chelseaja Edenom Hazardom koji je već duže na listi želja kraljevskog kluba. Hazard bi trebao biti zamjena za Luku Modrića, a platiti bi ga trebali Mateom Kovačićem.

Kovačić je ovu sezonu proveo u Chelseaju na posudbi iz Real Madrida i svidio se treneru Mauriziju Sarriju koji bi ga rado vidio u svojoj ekipi i iduće sezone. Hrvatski reprezentativac ne bi imao ništa protiv ostanka u Londonu u kojem će sigurno imati veću minutažu nego u Realu gdje je praktički otpisan.

Zato u kraljevskom klubu Kovačića vide kao idealno sredstvo za smanjivanje cijene za Hazarda. Igrač je sve dogovorio s Realom, ali ostaje još i cijena koju klub traži za njega, a ona nije nikako mala. Chelsea je već ranije poručio Realu da Hazarda može dobiti za 170 milijuna eura, no s obzirom na to da mu ugovor istječe na kraju iduće sezone, madridski sastav će sigurno dobiti neki popust.

U cijeli posao planiraju uključiti i Kovu i tako još dodatno smanjiti cijenu. Nije još poznato hoće li sve biti riješeno već ove zime ili će se posao zaključiti idućeg ljeta, no ako je istina da su klub i igrač već sve dogovorili, Kovačić bi od Nove godine mogao postati igrač Chelseaja, a Hazard Reala.

nogomet

Real Madrid

Luka Modrić

transferi

Chelsea

Mateo Kovačić

Eden Hazard

newsletter

Prijavite se na Newsletter