VIDEO: Mlada mora da je oduševljena...

Razuzdana momačka zabava završila urnebesnim plesom u dresu ikone na terenu usred utakmice


Dejan Šmehil
28.04.2019.21:00
Razuzdana momačka zabava završila urnebesnim plesom u dresu ikone na terenu usred utakmice
Youtube

sažeto

Španjolac je burno proslavio posljednje dane svoje 'slobode', a vrhunac momačke zabave bio je na utakmici Zaragoze i Valencije


Dejan Šmehil
28.04.2019.21:00

Zaragoza nije uspjela potvrditi odličnu formu i na domaćem parketu svladati zahuktalu Valenciju (89:91) te tako napraviti još jedan veliki korak prema doigravanju. No među 7962 gledatelja koji su gledali odličnu i dramatičnu utakmicu jedan se zabavljao na najjače... Porazu unatoč!

I bio je zvijezda večeri, pored brojnih košarkaških zvijezda. Naime, za vrijeme trajanja jedne minute odmora, na parket je upao poprilično pijan gledatelj. I zaplesao na urnebesan način s cheerleadersicama.

Nosio je dres ruske košarkaške ikone, gorostasa Vladimira Tkačenka, praktički se maskirao u njega, a uhvatio je u 'đir' i maskotu.

Iako većini prisutnih ništa nije bilo jasno, kasnije se ispostavilo da je to bio završetak razuzdane momačke zabave koja je svoj vrhunac imala upravo na utakmici Zaragoze i Valencije.

Youtube

Ne treba čovjeka kriviti, slavio je posljednje dane svoje slobode. Samo je imao taj peh da je video s njegovim urnebesnim plesom i performansom postao viralan pa je mlada sigurno bila oduševljena kad je vidjela dragog kako se majmunira pred cijelim svijetom...

košarka

Španjolska

Valencia

momačka zabava

Zaragoza

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter