VIDEO: Trenutak apsolutnog ludila

Kovačić i ekipa nakon ovoga ne mogu mirno spavati: Nabrijani Česi poslali im poruku od koje se ledi krv u žilama


100posto
16.03.2019.11:00
Kovačić i ekipa nakon ovoga ne mogu mirno spavati: Nabrijani Česi poslali im poruku od koje se ledi krv u žilama
Getty

sažeto

Nogometaši Slavije burno su proslavili što im je ždrijeb u četvrtfinalu Europske lige za suparnika donio londonski Chelsea


100posto
16.03.2019.11:00

Kad očekujete ždrijeb nekog natjecanja, logično je nadati se što slabijem protivniku kako biste imali što veće šanse za prolazak dalje. Logično, zar ne? E pa ne kad je riječ o nogometašima praške Slavije.

Nakon što su senzacionalno i na dramatičan način izbacili peterostrukog osvajača Europske lige Sevillu, njihova se kuglica našla u Nyonu. Izvlačenje je pratila cijela momčad, a nakon što su vidjeli papirić na kojem je pisalo Chelsea u svlačionici je nastao apsolutni kaos!

Igrači su slavili kao da su, u najmanju ruku, osvojili Europsku ligu. A ozračje je prenio predsjednik kluba Jaroslav Tvrdik snimajući ih mobitelom te objavivši to kasnije na društvenim mrežama.

"Ono kad si dečki ispune san", bio je njegov komentar.

Pa kad čovjek malo bolje razmisli, ne treba čuditi fešta Slavijinih nogometaša. Oni su prolaskom u četvrtfinale već napravili čudesan pothvat. Sad im je preostalo samo da uživaju, a kud ćeš bolje uživancije od odlaska u London na megdan Hazardu, Kovačiću, Higuainu...

nogomet

Europska liga

Chelsea

Mateo Kovačić

ždrijeb

Slavia Prag

newsletter

Prijavite se na Newsletter