Horor tjedan slavnog trenera

Prvo je doživio debakl, a onda su ga navijači napali u avionu... Porciju uvreda dobila je i šokirana supruga pa je pobjegao od nje!


Dejan Šmehil
09.06.2019.17:00
Prvo je doživio debakl, a onda su ga navijači napali u avionu... Porciju uvreda dobila je i šokirana supruga pa je pobjegao od nje!
Getty

sažeto

Unai Emery našao se na meti Tottenhamovih navijača koji su bili u istom avionu kao i on na putu za madridski finale Lige prvaka


Dejan Šmehil
09.06.2019.17:00

Unai Emery što prije će pokušati zaboraviti završnicu klupske nogometne sezone jer toliko neugodnosti u tako malo vremena vjerojatno nije doživio za života. Arsenalov trener prvo je izgubio finale Europske lige u Bakuu od londonskog rivala Chelseaja (1:4) i tako ostao bez velikog trofeja.

Getty

Tugu je mislio malo utopiti gledajući finale Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola. Jedna tvrtka darovala mu je ulaznice i bio je njen gost na finalu, ali kao da onaj poraz od Chelseaja nije bio dovoljan, na putu do Madrida proživljavao je španjolski stručnjak pravi horor u avionu.

Ne, nije bilo neplaniranih slijetanja, kvarova ni nečega sličnog nego je Emery, koji je na put poveo i suprugu, žestoko napadnut!

Getty

Naime, avion za španjolsku metropolu bio je pun navijača Arsenalovog zakletog neprijatelja Tottenhama. A iako su supruga i on imali karte za poslovnu klasu, pristaše Spursa su ga uočile i ostatak leta pretvorio se u mrcvarenje...

Emeryju su pjevali pogrdne pjesme i neprestano ga verbalno vrijeđali, a svjedoci kažu da mu je bilo toliko neugodno zbog cijele situacije da se čak maknuo od svoje supruge ne bi li ju poštedio zlostavljanja!

nogomet

Liga prvaka

Arsenal

Tottenham

finale

Unai Emery

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter