VIDEO: Najveća transfer podvala u povijesti!

Prijevara na koju su svi nasjeli: Doveli su 'zvijezdu', ali u slavnom engleskom klubu za njega nikad nisu čuli!


Vjekoslav Paun
24.06.2019.14:00
Prijevara na koju su svi nasjeli: Doveli su 'zvijezdu', ali u slavnom engleskom klubu za njega nikad nisu čuli!
Panevežys

sažeto

Ljeto je, dolaze veliki transferi. Ali pamte se i prijevare, te treba biti oprezan...


Vjekoslav Paun
24.06.2019.14:00

Ljeto je tu, temperature dosežu "nebo", a odlaskom na godišnje odmore zabavljamo se i brojnim transferima, kalkulacija gdje će se tko i za koliko prodati. Ali skeniramo i podvale, kojih također ima na sve strane...

A kad su podvale u pitanju, pamtimo jedan hit iz prošle sezone! Naime, litavski drugoligaš Panevežys nije skrivao oduševljenje kad je doveo 25-godišnjeg Angolca s francuskom putovnicom - Barkleya Miguela Panza.

Oni su bili uvjereni da su doveli igrača koji je u 36 nastupa u od 2010. do 2012. za engleskog prvoligaša QPR zabio 45 golova. Nakon toga je Panzo igrao za francuske niželigaše do 2016. kada seli u Švedsku.

Litavcima nije bilo niti sporno što je nakon sjajne sezone u engleskom prvoligašu završio u francuskim niželigašima.

Boravak u QPR-u ispao je kao velika izmišljotina jer ovaj Angolac za engleskog prvoligaša nikad zaigrao, već je na Otoku igrao za izvjesni Woking FC!

Panzo je po dolasku u Panevežys dao i intervju za klupske stranice na kojem se pohvalio prijateljstvom s igračem Lazija Bastosem.

"Znate, dobar sam prijatelj s Bastosem iz Lazija, ako nekad odlučite ići pogledati Lazio u Rimu, samo mene nazovite i sredim vam karte preko njega", hvalio se Panza.

Ubrzo nakon što ova priča postala viralni hit, iz Panzine biografije na Wikipediji nestala je informacija da je igrao za QPR...

Panevežys

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter