Ronaldo se nikako nije mogao ohladiti

'Pozvao me u svoj jacuzzi, ali odvukao me u spavaću sobu i bacio na krevet! Vikala sam 'ne, ne, ne', ali nije me slušao'


100posto
05.06.2019.10:25
'Pozvao me u svoj jacuzzi, ali odvukao me u spavaću sobu i bacio na krevet! Vikala sam 'ne, ne, ne', ali nije me slušao'
Getty Imagtes/Instagram

sažeto

Točno je deset godina od događaja koje je istinski bacilo mrlju na karijeru Cristiana Ronalda, ali i uništilo život jedne mlade učiteljice, te je navedeni slučaj tema našeg feljtona o najvećim sportskim skandalima


100posto
05.06.2019.10:25

Priča je stara točno 10 godina. I nije završila, svako malo dogodi se nekakav "apdejt" slučaja iz lipnja 2009. godine kad je Cristiano Ronaldo, navodno, ako je vjerovati bivšoj učiteljici Kathryn Mayorgu, prešao granicu...

"Pozvao me u svoj jacuzzi, ali odvukao me u spavaću sobu i bacio na krevet. Vikala sam 'ne, ne, ne', ali nije me slušao. Kad je završio, rekao mi je: 'Oprosti, inače sam zbilja pravi džentlmen'!", rekla je Amerikanka na sudu.

Dogodilo se to u razdoblju kad je Cristiano Ronaldo zajedno sa šogorom i nećakom bio na odmoru. Slavio je rekordan transfer, selidbu iz Manchestera u Madrid za 94 milijuna eura.

"On je jebeni gubitnik!", citiramo doslovno njezinu izjavu koju je dala za njemački Der Spiegel.

Getty

Za Ronalda, svjetsku zvijezdu, to je završena priča. Koja se i nije trebala iznositi u javnost, prema ugovoru koji su složile obje strane. Obje odvjetničke strane.

Amerikanka je dobila na račun 375.000 dolara i Kathryn Mayorga, prema njemu, nije trebala ništa iznositi u javnost.

Progovorila je devet godina kasnije, za njemački Der Spiegel, a zašto baš tad, objasnila je...

"I dalje trpim posljedice tog događaja!".

Zlobnici na društvenim mrežama napisali su da je u međuvremenu - spiskala novac.

Mayorgin novi odvjetnik, Leslie Mark Stovall (65), podigao je novu tužbu protiv Ronalda nakon što je mjesecima proučavao slučaj.

Getty Images

"Naš je cilj bio poništiti nagodbu i ugovor o šutnji. Kathryn nije bila sposobna potpisati takav ugovor zbog stanja u kojem je bila i psihološke štete koju je pretrpjela kao rezultat zlostavljanja. To čini njihov ugovor nevažećim", rekao je Stovall.

Prema Stovallu, Ronaldovi su odvjetnici morali znati u kakvom je stanju Mayorga i to su namjerno iskoristili, a što se također da iščitati iz njihove e-mail korespondencije. Stovall je također rekao da Mayorga pati od PTSP-a kao posljedice seksualnog nasilja koje je pretrpjela od Ronalda.

Kako se sve dogodilo?

Kathryn se zabavljala s prijateljicama kad joj je netko iznenada dotaknuo ruku. Rekao je nešto poput: "Ti, pođi sa mnom." Smijao se jer ga djevojka nije odmah slijedila. Nakon toga ju je počastio pićem i upoznao sa svojim prijateljima. Malo su razgovarali, a onda je tražio njen broj telefona.

"Da, dala sam mu broj i pomislila: Ok, to je baš cool."

Reuters/Instagram

Nešto kasnije, Ronaldo joj je poslao poruku. Ona, njezina prijateljica, Ronaldo i njegovi prijatelji, našli su se u predvorju hotela te zajedno otišli do Ronaldovog apartmana.

Neki su se odmah zaputili prema jacuzziju, a Ronaldo joj je ponudio kupaći kostim. Otišla je do kupaonice i dok se presvlačila, pojavio se Ronaldo sa spolnim organom izvan hlača.

"Stajao je pored mene i želio da mu diram penis. Molio me: Samo 30 sekundi! No ja sam rekla ne. Tad mi je rekao da ga moram staviti u usta. Kakav idiot! Nasmijala sam se i pomislila da je sve ovo šala. Ovaj tip je tako poznat i tako zgodan, a svejedno ljigavac.", otkrila je u intervjuu.

No Ronaldo, navodno, nije popuštao.

"U jednom je trenutku rekao da će me pustiti ako ga poljubim. Pristala sam i rekla da ću ga poljubiti, ali ga neću dirati."

Kathryn Mayorga inzistira da je Ronalda samo poljubila i da ga nije dirala. No taj ga je poljubac još samo više napalio.

"Svugdje me je dirao i želio me svugdje ljubiti. Odgurnula sam ga i rekla mu ne."

Prema Mayorgi, Ronaldo nije odustajao i povukao je u spavaću sobu.

Instagram

Sljedećeg dana, Mayorga je otišla na policiju i pokazala im nalaze iz bolnice. Ta je prijava dobila svoj serijski broj koji se kasnije pojavio u tekstu nagodbe između Mayorge i Ronalda. Policiji nije rekla ništa o identitetu muškarca koji ju je silovao.

Odvjetnik joj je savjetovao da s pričom ne izlazi u javnost, no Mayorga nije pristala.

"Htjela sam ga naučiti lekciju i htjela sam da plati za terapije za koje sam bila sigurna da ću ih trebati. Nikad se nisam željela obogatiti, no htjela sam mu pogledati u oči i reći što mi je napravio."

Mrlja, bez obzira što se tamo dogodilo u Las Vegasu, će ostati u besprijekornoj karijeri Cristiana Ronalda, baš kao što se sad događa i u slučaju - Neymara.

S tim da bi Brazilac mogao završiti i u zatvoru na šest godina, jer je podijelio i fotografije dotične gospođice na svojim popularnim društvenim mrežama...

Getty Images

100posto feljton

newsletter

Prijavite se na Newsletter