Englez u središtu seks skandala

Poznati sudac varao je ženu sa starijom ljubavnicom kojoj je rekao da je poduzetnik iz Saudijske Arabije


Slaven Knežević
25.12.2017.21:00
Poznati sudac varao je ženu sa starijom ljubavnicom kojoj je rekao da je poduzetnik iz Saudijske Arabije
Getty Images

sažeto

Mark Clattenburg našao se u središtu seks skandala nakon što je u javnost isplivala informacija da je suprugu prevario s osam godina starijom ženom


Slaven Knežević
25.12.2017.21:00

Nekadašnji najbolji svjetski sudac Mark Clattenburg neće po dobrome pamtiti ovogodišnje božićne praznike. Iako je izgledalo kao da mu je krenulo kada je preuzeo mjesto šefa sudačke komisije u nogometnom savezu Saudijske Arabije, izgleda da je 42-godišnjem Marku silni novac udario u glavu pa je zastranio na drugim poljima.

Engleski mediji raspisali su se o seks skandalu u kojem je Clattenburg glavni lik. Bivši premijerligaški sudac prevario je svoju 42-godišnju suprugu Claire s 50-godišnjom Andreom Hodgkinson. Andrea je rastavljena, a Mark joj je tajio da je oženjen.

Clattenburg se ljubavnici predstavio kao poduzetnik iz Saudijske Arabije, a ona je prijateljima priznala da je pala na njegov šarm. Osim šarma, par je navodno razmjenjivao i poprilično perverzne poruke, no Clattenburgova prevara se urušila nakon što mu je ljubavnica saznala da je oženjen.

Kada je Hodgkinson vidjela slike Clattenburga i njegove 42-godišnje supruge, odmah ga je ostavila, a još nije poznato hoće li to napraviti i sama supruga.

nogomet

prevara

sudac

ljubavnica

Mark Clattenburg

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter